Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφιερωμένη στις Γυναίκες η πρώτη ανοιχτή εκδήλωση του Γ. Μανώλη στην Κάρυστο

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Η συμμετοχή της γυναίκας σε θέσεις ευθύνης» διοργανώνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρύστου Γιάννης Μανώλης, την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 19:30, στην Κάρυστο, στο ξενοδοχείο “GALAXY”.

Το πάνελ των ομιλητών πλαισιώνουν σημαντικές προσωπικότητες του δημόσιου βίου όπως η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και Πρόεδρος του Κέντρου UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στα Βαλκάνια Αικ. Τζιτζικώστα, η Communication and Public Affairs Manager στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Μ. Σαραντοπούλου και ο γνωστός δημοσιογράφος Ν. Χιδίρογλου. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Έφη Ντίνη.

Στο ανοιχτό του κάλεσμα, ο Γιάννης Μανώλης τονίζει τα εξής:

«Επιλέγω να ξεκινήσω τον ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία με τα θέματα των γυναικών. Πρόκειται για μία επιλογή αφενός, συμβολική δεδομένου ότι η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών, που εορτάζεται στις 8 Μαρτίου, και αφετέρου ουσιαστική, καθώς στο πρόγραμμα μας τα εργαλεία και οι πολιτικές για την ενθάρρυνση για την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στο εργασιακό, κοινωνικό και πολιτικό γίγνεσθαι παίζουν εξέχοντα ρόλο.

Σας περιμένω την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 19:30 στο ξενοδοχείο "GALAXY" για να συζητήσουμε όλα αυτά που σας προβληματίζουν και θα θέλατε να αλλάξουν στην τοπική κοινωνία του Δήμου Καρύστου».

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 00:01

Σχετικά Άρθρα