100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Η Α. Σταματέα στα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Αμαρύνθου: «Η αξεπέραστη δύναμη των γυναικών»

Τίμησαν τις παραδόσεις και την ιστορία οι γυναίκες που απαρτίζουν το Σύλλογο Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων. Σε ένα μοναδικό χώρο ξύπνησαν αναμνήσεις πολλών χρόνων πριν. Η πρόεδρος Τίνα Αντωνιάδη με το υπόλοιπο Δ.Σ αλλά και τα μέλη του Συλλόγου απέδειξαν ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν θαύματα στον τόπο τους.

Όσο δύσκολο και αν ήταν αυτό το εγχείρημα εκείνες τα κατάφεραν και εισέπραξαν τα εύσημα από όλο τον κόσμο που επισκέφθηκε το μουσείο, στα εγκαίνια. Ανάμεσα τους και η υποψήφια με τη Ν.Δ στο Νομό Αναστασία Σταματέα που επιβράβευσε την προσπάθεια και δήλωσε αρωγός σε κάθε δράση του Συλλόγου. Στη φωτογραφία με τη Πρόεδρο του Συλλόγου Τίνα Αντωνιάδη η οποία έδωσε ρέστα για ακόμα μία φορά τόσο στο στήσιμο του χώρου του μουσείου όσο και στη διοργάνωση των εγκαινίων που τίμησε με την παρουσία του πάρα πολύς κόσμος.

««Η αξεπέραστη δύναμη των γυναικών», κάπως έτσι, φίλες και φίλοι θα μπορούσα να τιτλοφορήσω τη μοναδική, γεμάτη δημιουργικότητα και θετική ενέργεια εμπειρία που έζησα σήμερα το απόγευμα στην Αμάρυνθο!!

Ο λόγος για τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου Αμαρύνθου!!! Η δραστήρια πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου γυναικών Αμαρύνθου και περιχώρων έδωσαν σε πολλές Ευβοιώτισσες το στίγμα της γυναίκας- πολίτη, της γυναίκας- δημιουργού, της γυναίκας-γεμάτη προσφορά!

Γυναίκες της Αμαρύνθου και των περιχώρων, σας ευχαριστούμε θερμά» δήλωσε η κα Σταματέα μετά τα εγκαίνια.

 stam2

stam3

stam4

stam1

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Μαϊ 2023 14:02

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr