Τελευταία Νέα

Μουδιασμένος και πολύ προβληματισμένος πλέον ο Κούκουζας στην ομιλία του Υφυπουργού…

Συγκρίνοντας την προεκλογική ομιλία του Υφυπουργού Σίμου Κεδίκογλου απόψε το βράδυ, σε σχέση με εκείνη που είχε κάνει ως απλός υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ το 2019, δικαίως ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής που συνεργάστηκε τα τελευταία χρόνια μαζί του «μοιράζοντας» χρήμα στο Νομό, Βαγγέλης Κούκουζας κάθεται πλέον μουδιασμένος και πολύ προβληματισμένος δίπλα στον Υφυπουργό, αφού ούτε ο ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του.

Ότι δηλαδή, οι προεκλογικές εκδηλώσεις των άλλων δύο πρώην βουλευτών της Ν.Δ στην Εύβοια και υποψήφιων στο ίδιο ψηφοδέλτιο, Σπύρου Πνευματικού(στην παραλία της Χαλκίδας) και Θανάση Ζεμπίλη (στον ίδιο χώρο) είχαν πολύ περισσότερο κόσμο.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Βαγγέλης Κούκουζας βρίσκεται εγκλωβισμένος. Από τη μία η υποχρέωση που έχει απέναντι στο πρόσωπο του Υφυπουργού με τον οποίο παρουσίασαν πριν λίγες μέρες το πρόγραμμα αλιείας σε άδεια αίθουσα στο ΓΙΟΚΑΛΕΙΟ στην Κάρυστο και από την άλλη το φοβάται όπως όλα έδειξαν απόψε το «κακό», αφού περίμενε κοσμοσυρροή... Δυσκολεύει το πράγμα και πόσο μάλλον όταν ο πρωτογενής τομέας όχι απλά δεν τίμησε με την παρουσία του τον Υφυπουργό αλλά εκεί στη Β. Εύβοια οι κτηνοτρόφοι καταγγέλλουν ότι ακόμα και σήμερα δεν έχουν πάρει τις ζωοτροφές για να ταΐσουν τα ζώα τους.

Όσο για την ιχθυόσκαλα της Χαλκίδας και τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Υφυπουργού, φαίνεται ότι τον πήραν είδηση οι ψαράδες της Ιχθυόσκαλας που ούτε στη γιορτή της σαρδέλας που έκανε παραβρέθηκαν, ούτε και απόψε. Το ίδιο και οι Καρυστινοί που τους έριξαν «μαύρο» στην Κάρυστο!

Όλα αυτά προβληματίζουν πλέον τον κ. Κούκουζα που μέχρι τώρα επεδίωκε να παίξει δυνατή μπάλα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Αν δεν του βγουν τα κουκιά με Σίμο Κεδίκογλου προμηνύεται τσουνάμι και για τον ίδιο, τον Οκτώβρη!

Όσο για τον Υφυπουργό…Μήνυμα ελήφθη! Τίποτα πια δε θυμίζει τη δυναμική παρουσία και τον παλμό της προεκλογικής του ομιλίας το 2019, στον ίδιο χώρο. Δε γέλασε το χειλάκι του απόψε...

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Μαϊ 2023 00:22

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr