Τελευταία Νέα

Η στυλοβάτης του Γουρνή… δικαιώνεται!

Μαζί στα εύκολα μαζί και στα δύσκολα! Μαζί στις χαρές μαζί και στις λύπες! Και βέβαια συνοδοιπόροι σε αυτόν τον προεκλογικό αγώνα γιατί πολύ απλά η «επιμένων» …ΝΙΚΑ! Ο λόγος για τη λογίστρια δημοτική σύμβουλο Ερέτριας με το Νίκο Γουρνή η οποία όλα αυτά τα χρόνια έμεινε στυλοβάτης στο πλευρό του.

Τον πίστεψε και αγωνίστηκε όλα αυτά τα χρόνια μαζί του στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να αναδείξει θέματα πολύ σοβαρά που αφορούν στο δήμο. Και η δικαίωση ήρθε πολύ σύντομα από τον ίδιο τον κόσμο. Από τους δημότες που επιθυμούν αλλαγή πλεύσης και συντάσσονται με Γουρνή σε αυτές τις εκλογές.

Η στήριξη του γιατρού Δημήτρη Αργύρη και η εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο τόσο του Νίκου Γουρνή αλλά και των ανθρώπων που είναι διπλά του, μεγάλη. Με τη διαδρομή για τις εκλογές μέχρι τις 8 Οκτωβρίου να κρύβει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις.

Εμπρός όπως λένε όλοι στο δρόμο που χάραξε ο Νίκος Γουρνής με την Βούλα Αμερικάνου να μην πτοείται στα δύσκολα. Το πείσμα της και η επιμονή της για προσφορά στον τόπο της με διαφάνεια και πάντα δίπλα στο δημότη έφεραν δυνατές ανατροπές σε ένα συνδυασμό που θα κληθούν να ανταγωνιστούν σκληρά οι άλλες παρατάξεις. Και όλο αυτό, επειδή όπως λέει η Βούλα Αμερικάνου, «ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!»

     

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr