100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Με απόφαση του ο Σερέτης παύει από Διευθύντρια του Κ.Υ Ιστιαίας την ιατρό Τατιάνα Μοροζοβα- Τι ανακοίνωσε η ίδια

Η πρώην διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας Τατιάνα Μοροζονα ανακοινώνει την απόφαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ να την παύσει από τη θέση της Διευθύντριας του Κ.Υ. Ακολουθεί η ανακοίνωση της…:

Θέλω να ανακοινώσω στους κατοίκους της περιοχής μας ότι, από την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου δεν είμαι, πλέον, διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας με απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη.

Σ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που υπηρέτησα ως διευθύντρια αντιμετώπισα πολλές δυσκολίες για να εξασφαλίσω την ομαλή λειτουργία του ΚΥ με γνώμονα το συμφέρον των ασθενών του τόπου μας. Υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα στην δομή μας καθώς και ελλείψεις υλικού και ιδιαίτερα ανθρώπινου δυναμικού, από την άλλη όμως υπάρχει άπλετη συμπαράσταση από τους κατοίκους της περιοχής μας. Πάνω σε αυτό θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και την συγκίνηση μου.

Στη διάρκεια της διοίκησης του Κ.Υ. γεύτηκα και την χαρά της επιτυχίας αλλά και την πικρία της κακής συνεννόησης, συκοφαντίας καθώς και υποβιβασμού, όπως αρκετοί ίσως γνωρίζετε. Πάρα πολλές φορές ήρθα αντιμέτωπη με την αδιαφορία, από τους άρχοντες και τους αιρετούς και την αντιδεοντολογικη/αντιεπαγγελματική συμπεριφορά εκεί που θα έπρεπε να δίνεται προτεραιότητα το συμφέρον των ασθενών και των κατοίκων.

Τέλος θα ήθελα να υπογραμμίσω πως είμαι μία ιατρός. Ήταν το όνειρο της ζωής μου καθώς και η χαρά στην καθημερινότητα μου. Ένας ιατρός για να έχει καλή απόδοση δεν πρέπει να είναι ούτε εξαντλημένος, ούτε αναστατωμένος από άσχετους με το ουσιαστικό επάγγελμα του παράγοντες. Για τον λόγο αυτό, δεν θα σταματήσω ποτέ να μάχομαι για ένα δυνατό ΚΥ στην Β. Εύβοια που δεν θα εξαντλεί και δεν θα διαλύει ψυχικά όλους τους εργαζόμενους του. Θα είμαι πάντα ενάντια στην αδιαφορία και στην μικροπολιτική. Η υγεία δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε εθνικότητα, ούτε συμφέροντα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Θα παραμένω κοντά σας ως ιατρός του Κ.Υ.

Με αγάπη,

Τατιάνα Μοροζοβα.

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr