Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τους αντιπρυτάνεις στο ΤΕΙ ο Γεροντίτης «παντρεύοντας» επιχειρηματικότητα και επιστήμη

Ο μαθηματικός Γιάννης Γεροντίτης, πάντα βρίσκεται ένα βήμα πιο μπροστά, υλοποιώντας μία σειρά δράσεων που στόχο έχουν να «παντρέψουν» την επιχειρηματικότητα με την επιστήμη.

Την Παρασκευή, ο Γιάννης Γεροντίτης επισκέφθηκε το ΤΕΙ στα Ψαχνά όπου συναντήθηκε με αντιπρυτάνεις σε ένα χώρο που ο ίδιος οραματίζεται να αποτελέσει τον «ομφάλιο λώρο» που θα «θρέψει» με δυνατά μυαλά τις επιχειρήσεις του Νομού της Εύβοιας και της Σκύρου.

Εκλέγεται επιμελητηριακός σύμβουλος στο Τμήμα Υπηρεσιών στο Επιμελητήριο της Εύβοιας εδώ και 20 χρόνια περίπου. Στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές είναι επικεφαλής μαζί με την Βούλα Αγιοστρατίτη στο συνδυασμό «Επιμελητηριακή Συνεργασία» γιατί ξέρει πολύ καλά πως η συνεργασία γίνεται εποικοδομητική προς όφελος των μελών του θεσμού.

Από τη θέση του αντιπροέδρου στο Επιμελητήριο, προσπαθεί να συνδυάσει επιστήμη και επιχειρηματικότητα. Καθιέρωσε το διαγωνισμό Μαθηματικό Διαγωνισμό. Μία κίνηση που έγινε θεσμός επιβραβεύοντας μαθητές , αυριανούς επιστήμονες που έχει ανάγκη «το επιχειρείν» για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της.

Και συνεχίζει προς την ίδια κατεύθυνση, για να συνδέσει το ΤΕΙ με τις ευβοϊκές επιχειρήσεις στις οποίες μπορούν οι απόφοιτοι των σχολών του να φανούν χρήσιμοι και να διαπρέψουν, βάζοντας την ευβοϊκή επιχειρηματικότητα, στην πρώτη θέση, στο βάθρο της επιτυχίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 02:53

Σχετικά Άρθρα