Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Άδειασε» τον Εμπορικό Σύλλογο της Χαλκίδας η Ζλακώνη- Εμείς κάναμε τη Λευκή Νύχτα - ο Εμπορικός έβγαλε μόνο μια αφίσα…»

Για πρώτη φορά μετά τις εκδηλώσεις της αποκριάς στη Χαλκίδα, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, «άδειασε» και μάλιστα δημόσια, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Χαλκίδας, τον Εμπορικό Σύλλογο, ως προς τη διοργάνωση της Λευκής Νύχτας, στη Χαλκίδα.Ένα εμπορικό γεγονός, σύμφωνα με την κα Ζλακώνη, ανέλαβε να το φέρει εις πέρας φέτος ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Αφορμή για να ειπωθούν τα παρακάτω από την Πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λίλιαν Ζλακώνη, στάθηκε η παρατήρηση του δημοτικού συμβούλου Νίκου Λεβέντη και η επισήμανση για το Καρναβάλι του Αλιβερίου που έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος.

«Εδώ θα πρέπει κ. Λεβέντη να σας πληροφορήσω, ό,τι όλη τη Λευκή Νύχτα την ανέλαβε ως διοργάνωση ο ΔΟΑΠΠΕΧ. Ο Εμπορικός Σύλλογος έβγαλε μία αφίσα, παρόλο που και εμείς είχαμε εντάξει στην δική μας την αφίσα και τη Λευκή Νύχτα και ορισμένα μαγαζιά είχανε βγάλει ορισμένα δώρα για τους πελάτες τους. Όλη η διοργάνωση, όλος ο κόσμος, όλο το “φορτωθήκαμε” , και αυτό βέβαια δε μπορεί να γίνεται» δήλωσε δημόσια η κα Ζλακώνη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συνέχισε: « Είναι ένας φορέας, ο οποίος θα πρέπει να δουλέψει για να δουλέψουν και τα μέλη του. Δηλαδή φαινόταν ό,τι εμείς ενδιαφερόμαστε περισσότερο απ’ αυτούς. Διότι δεν είχαμε ούτε μία καταγραφή ποια καταστήματα θα ανοίξουν στις εμπορικές οδούς. Έτσι ώστε, να μην είμαστε άδικοι, ως προς τη διαμόρφωση των χώρων. Δηλαδή, σε ένα δρόμο όπου ήταν ανοιχτά όλα τα μαγαζιά, να μην υπάρχει ένα σχηματάκι, ένας dj, μία ορχήστρα ή κρασιά κτλ. Ούτε αυτό δεν το είχαμε παρα μόνο ποσοστιαία».

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 23:20

Σχετικά Άρθρα