Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωτάκης εναντίον Αγιοστρατίτη: «Ξέχασε ότι δεν βγήκε Πρόεδρος από μόνη της - Δώσαμε τα χέρια και δεν τήρησε τίποτα από τις προεκλογικές της υποσχέσεις…»

Εκτεθειμένη αφήνει με δηλώσεις του, ο υποψήφιος με το συνδυασμού Αγιοστρατίτη –Γεροντίτη στις τελευταίες εκλογές, Μάνος Φωτάκης ο οποίος επισημαίνει ότι για να στηρίξει τόσο ο ίδιος όσο και η Ν.Δ το συνδυασμό της στις εκλογές, έγινε συμφωνία για συγκεκριμένα πράγματα, έδωσαν τα χέρια ενώ μετά τις εκλογές δεν τηρήθηκαν τα όσα είχε υποσχεθεί.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο eviakosmos.gr πριν από λίγο ο κ. Φωτάκης το θέμα που έχει προκύψει με την κα Αγιοστρατίτη έχει προκαλέσει την αντίδραση και άλλων που τη στήριξαν προεκλογικά ξεκαθαρίζοντας ό,τι δεν αφορά την αξιοποίηση του ιδίου σε κάποια θέση.

«Ξέχασε ότι δεν βγήκε Πρόεδρος από μόνη της. Τη στηρίξαμε αφού συμφωνήσαμε κάποια πράγματα. Και ξαναλέω ότι δεν έχει να κάνει με μένα. Εμένα μου μεταφέρουν παράπονα για τον τρόπο που σκέπτεται και που λειτουργεί. Η καρέκλα τελικά σε κάνει άλλο άνθρωπο…» δήλωσε στο eviakosmos.gr ο κ. Φωτάκης ο οποίος επεσήμανε ότι το θέμα αφορά και το κόμμα της Ν.Δ το οποίο στήριξε την κα Αγιοστρατίτη στις εκλογές αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μάλλον η ίδια δε μπορεί να κάνει κουμάντο.

Είχε μάλιστα προηγηθεί και ανάρτηση του στο fb με ποστάρισμα στον τοίχο της κας Αγιοστρατίτη, σύμφωνα με την οποία την ρωτούσε σχετικά με αυτά που φέρεται πως είχαν δώσει τα χέρια, χωρίς βέβαια εκείνη να του απαντήσει.

«Την καλησπέρα μου κα Αγιοστρατίτη??? Νομίζω ότι πολύ χρόνο έχετε δώσει σε άτομο,? Που δεν ηπάρχει λόγος να βρίσκεται στη θέση που ανήκει. Στο δικό μας συνδυασμό !?? Και σας θυμίζω ότι δεν κάνατε μόνο εσείς ΑΓΩΝΑ για να γίνετε ΠΡΟΕΔΡΟΣ!????» έγραψε στο fb ο κ. Φωτάκης στις 27.6.18….

36410177 2186030381423789 8725092552765603840 n

 

Αναμένοντας την απάντηση της κας Αγιοστρατίτη για ένα θέμα που κάνει από χτες το γύρο του διαδικτύου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 01:11

Σχετικά Άρθρα