Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Γερμανία ο Μαρκόπουλος για τις χαρές της κόρης…

Μία εβδομάδα είχε να ξεκουραστεί ο πρώην Ευβοιώτης υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος και την αφιέρωσε στην οικογένεια του. Άλλωστε παρά την δύσκολη δουλειά του ως γιατρός που τον αναγκάζει να μένει αρκετές ώρες μακριά τους εκείνος έχει την οικογένεια του πάνω από όλα και πάνα αφιερώνει χρόνο και για τα παιδιά αλλά και για την υπέροχη σύζυγό του που όλα αυτά τα χρόνια στέκει αθόρυβα ως στυλοβάτης σε ότι κάνει ο σύζυγός της. Δύσκολο να έχεις σύζυγο γιατρό και πολιτικό. Αλλά μια χαρά τα έχουν καταφέρει. Και τώρα απολαμβάνουν τους κόπους μιας ζωής μέσα από τις χαρές που τους δίνουν τα παιδιά τους.

Στη Στουτγάρδη της Γερμανίας βρέθηκαν οικογενειακώς την περ. εβδομάδα στις χαρές της κόρης τους . Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό ως Μηχανικός Περιβάλλοντος ορκίστηκε και πήρε το πτυχίο της. Συγκινητικές στιγμές για όλη την οικογένεια. Ακολουθεί ο Βίκτωρας ο οποίος σπουδάζει στη Γερμανία Πληροφορική.

Το να βλέπεις τα παιδιά σου να προοδεύουν…Αξία ανεκτίμητη και αυτό ο Κώστας Μαρκόπουλος το ξέρει καλά καθώς είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος εκτός από τα θέματα υγείας και στα θέματα παιδείας. Γιατί όπως επισημαίνει συνέχεια, τα παιδιά είναι το μέλλον αυτής της Χώρας…

37703405 2100195250307692 9032707121346510848 n

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 20:06