Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ζωή τους διαρκής αγώνας για το συνάνθρωπο…

Η ενημέρωση σώζει ζωές… Και το ξέρουν καλά τόσο ο γιατρός Παύλος Αϊβαζίδης, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκίδας όσο και ο Επικεφαλής της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας Σταύρος Τζιγιάννης που δεν σταματούν να ενημερώνονται γύρω από τα θέματα υγείας και προσφοράς στον άνθρωπο.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα ημερίδα για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στην οποία συμμετείχαν γιατροί από όλο το Νομό. Ξεχώρισε όμως και η δυνατή παρουσία του Σταύρου Τζιγιάννη που ως Εθελοντής με πάρα πολλές πιστοποιήσεις έχει αποδείξει πολλές φορές με την Ομάδα του την δυναμική τους, όταν κληθούν να αντιμετωπίσουν περιστατικά.

Τον Εθελοντισμό που τόσο ο Παύλος Αϊβαζίδης όσο και ο Σταύρος Τζιγιάννης έχουν κάνει τρόπο ζωής, θέλουν να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο μέσα από την ενασχόληση τους με τα κοινά. Κατεβαίνουν στο ίδιο ψηφοδέλτιο με το συνδυασμό του Βασίλη Καθαροσπόρη για το δήμο της Χαλκίδας.

Αγώνας δύσκολος μεν αλλά όχι ακατόρθωτος για τους δύο άντρες που έχουν μάθει να είναι αγωνιστές στη ζωή τους! Και τα καλύτερα έπονται αφού είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο που αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά τους…

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 01:52

Σχετικά Άρθρα