Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χρήστος Σαμαράς: Από τους ΑΝΕΛ στη Ν.Δ και από το Μαρκόπουλο στο Σίμο;

Στην Οκτωνιά από τα Κριεζά, βρέθηκε λέει όλως τυχαίως μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο,ο Αντιδήμαρχος Δυστίων Χρήστος Σαμαράς λίγο μετά τις 10 το βράδυ γνωρίζοντας την παρουσία του Σίμου Κεδίκογλου και τη συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ηλία Μπουρμά που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο μαγαζί από τις 7:30 το απόγευμα.

Την ώρα δηλαδή που συνεδρίαζε στα Κριεζά το δημοτικό συμβούλιο… Και για να μην φανεί μόνος να «φλερτάρει» πολιτικά με το Σίμο Κεδίκογλου και τα σπάσει με το Μαρκόπουλο γιατί εθεάθη στην κοπή της πίτας των γραφείων του πρώην Υπουργου τον περασμένο Φεβρουάριο είπε να το κάνει να φαίνεται και λίγο τυχαίο…Τον πήραν είδηση όμως οι παραβρισκόμενοι.

Έτσι λοιπόν πήρε μια παρέα και όλως τυχαίως όπως διαμηνύει δεξιά και αριστερά βρέθηκε από τα Κριεζά στην Οκτωνιά στην συνάντηση του Σίμου λίγο μετά τις 10 το βράδυ; «Οσμίστηκε» κυβέρνηση Ν.Δ σύντομα και ψάχνει να βρει αλλού πολιτική στέγη; Αυτό θα πει πολιτικός! Σταθερή αξία στα πολιτικά του «πιστεύω».

Παλεύει και αυτός όπως λέει ο λαός ανάλογα με το όπου φυσάει και ο άνεμος! Αναμένουμε τις εξελίξεις στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ για να δούμε εκείνη τη μέρα κατά που θα γείρει η βάρκα…

Καλά μέχρι πριν λίγο καιρό και για όσο ήταν υφουπουργός είχε πάρει «αλα μπρατσέτα» τον Νίκο Μαυραγάννη δηλώνοντας ΑΝΕΛ…Τι έγινε τώρα;

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019 01:45

Σχετικά Άρθρα