Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγωνίζεται με ανιδιοτέλεια για τους συνδημότες και τον τόπο του…

Είναι ο «γιατρός της καρδιάς μας» …Ο άνθρωπος που φροντίζει με ανιδιοτέλεια καθημερινά για όλους μας. Ιδιαίτερα αγαπητός για όσους τον έχουν γνωρίσει από κοντά. Ακόμα πιο τυχεροί εκείνοι που απολαμβάνουν και τις ιατρικές του υπηρεσίες στο Περιφερειακό Ιατρείο του Αυλωναρίου όπου υπηρετεί τα τελευταία χρόνια και στα γύρω Ιατρεία, σε Πυργί και Άγιο Γεώργιο. Γνωστός όμως και από τις υπηρεσίες του στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ο Επιμελητής Β – Γενικός Γιατρός του Αυλωναρίου, Γιώργος Ζέρβας ρίχνεται τώρα στη μάχη των αυτοδιοίκητων εκλογών Α βαθμού.

Υπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια τη δημόσια υγεία σε νοσοκομεία των Αθηνών αλλά και στη Χαλκίδα, με σύνεση και γνώμονα πάντα το καλύτερο για το συνάνθρωπο, κέρδισε στις καρδιές όλων εκείνων που τον έζησαν και τον ζουν καθημερινά από κοντά.

Η αγάπη του για το συνάνθρωπο τον έκανε γιατρό και η αγάπη του για τον τόπο του τον κάνει να ρίχνεται σε μία δύσκολη μάχη σε αυτές τις εκλογές, διεκδικώντας μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου με το συνδυασμό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και επικεφαλής τον Θανάση Μπουραντά.

Νέος, με όραμα και αγάπη για τον τόπο του στον οποίο επέλεξε να κάνει το λειτούργημα του γιατρού, έρχεται πανέτοιμος να βοηθήσει από ένα άλλο μετερίζι τους συνδημότες και τον τόπο του.

Έχοντας ολοκληρωμένες και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις τόσο για την Δ.Ε Αυλώνος όπου κατεβαίνει υποψήφιος αλλά και για όλο το δήμο. Βαθύς γνώστης των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας που τα βιώνει και ο ίδιος καθημερινά αλλά και που συζητά αναζητώντας λύσεις με τους συντοπίτες του.

Γι’ αυτό και ο κόσμος στο πρόσωπο του γιατρού βλέπει τον άνθρωπο αγωνιστή που θα ήθελαν να γίνει η φωνή των δημοτών στα συμβούλια και γι’ αυτό τον στηρίζουν ανεξάρτητα με τις επιλογές τους στο πρόσωπο του δημάρχου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Μαϊ 2019 13:29

Σχετικά Άρθρα