Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Περιφέρεια καθαρίζει τα ρέματα στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος – Τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης

Μετά από αιτήματα συλλόγων και κατοίκων της περιοχής, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας προχωρά στον καθαρισμό ρεμάτων και στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος, του Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε στο eviakosmos.gr πριν από λίγο ότι η Περιφέρεια μισθώνει μηχανήματα προκειμένου να καθαρίσει ρέματα σε όλο το Νομό,για να προλάβουν το χειμώνα. 

«Υπάρχει σχεδιασμός από την Περιφέρεια, καθ΄ υπόδειξη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και σε συνεργασία με τις κατά τόπους δημοτικές αρχές και προχωράμε άμεσα στον καθαρισμό ρεμάτων και ποταμιών. Έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες σε τμήματα επικινδυνότητας σε Πλατάνα Κύμης και Ζάρκα, Μετόχι και Χιλιαδού ενώ είναι σε εξέλιξη εργασίες στο Λήλαντα ποταμό και το Σαρανταπόταμο . Υπάρχει σχεδιασμός για Αυλωνάρι, Οκτωνιά, Λέπουρα, Οξυλιθο, ποταμό Μανικιάτη, στο ποτάμι στον Αετό Καρύστου και για καθαρισμό ρεμάτων στη Σκύρο. Και συνεχίζουμε με ανάλογες παρεμβάσεις σε όλο το Νομό» είπε ο κ. Κελαϊδίτης.

Στη Δημοτική Ενότητα Αυλώνος έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας την διαδικασία ο χωματουργός Παναγιώτης Κόττης αμέσως μετά το παζάρι του Αυλωναρίου, μετά την εντολή που πήρε από την Περιφέρεια. Έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Κότσαρη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 19:33