Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βάζει τα δυνατά του ο Πιλάτης για να βρει λύσεις μετά τη συνάντηση με τους Εργαζόμενους του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου

Ένας δήμος με πολλά οικονομικά προβλήματα είναι και ο δήμος Κύμης –Αλιβερίου. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιάννης Πιλάτης διαθέτει και τις γνώσεις και την εμπειρία αλλά και τη διάθεση να ακούσει ο ίδιος τους δημότες στα προβλήματα που έχουν με το δήμο.

Και οι εργαζόμενοι του δήμου όμως θέλησαν να μιλήσουν μαζί του προκειμένου να λύσουν μακροχρόνια οικονομικά προβλήματα που έχουν με το δήμο. Και βέβαια χωρίς αποτέλεσμα, όλες οι προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Όταν πολλοί από αυτούς έφτασαν στα δικαστήρια και δικαιώθηκαν.

Η κουβέντα με τον Αντιδήμαρχο ήταν εποικοδομητική και τώρα οι εργαζόμενοι περιμένουν εκτός των άλλων την πρώτη κίνηση που αφορά χρήματα που πρέπει να πάρουν από το 2011 έως το 2016. Το ποσό (αφορά 2 δόσεις) ανέρχεται στις 50.000€ περίπου και σύμφωνα με την πληροφόρηση που είχαν, τα χρήματα υπάρχουν στο ταμείο του δήμου και μπορούν να τα πάρουν στο τέλος του μήνα. Μένει μέχρι την Παρασκευή τα εντάλματα πληρωμής και οι σχετικές καταστάσεις.

Ο κ. Πιλάτης σε δήλωση του στο eviakosmos.gr μετά τη συνάντηση με τους εργαζόμενους του δήμου ανέφερε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους το συντομότερο δυνατό. Και αυτό γιατί δε θέλει όπως ανέφερε να υπάρχουν σκιές, με ανθρώπους που συνεργάζονται καθημερινά και που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 19:33

Σχετικά Άρθρα