Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κουτέλου για την Οικία Παπανικολάου στο Τ.Σ. Κύμης: «Δεν υπάρχει ενημέρωση-Θέλω να ξέρω και να γνωρίζουν και οι Κουμιώτες τι γίνεται…»

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου, η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κύμης για το 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Κατά τη συνεδρίαση στην τοποθέτηση της η Τοπική Σύμβουλος Κατερίνα Κουτέλου αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο θέμα του Ινστιτούτου Παπανικολάου επισημαίνοντας ότι εδώ και δύο μήνες δεν έχουν καμία ενημέρωση σχετικά με το τι γίνεται με την Οικία Παπανικολάου, στην Κύμη.

«Θεωρώ απαράδεκτο μετά από δύο μήνες, να μην έχουμε ενημέρωση για το τι έχει γίνει. Θα πρέπει να είμαστε μέσα σε αυτή τη διαδικασία και να την παρακολουθούμε για να ενημερώσουμε τους Κουμιώτες. Κι εμείς Κουμιώτες είμαστε και οφείλουν να μας ενημερώσουν σχετικά έστω και εγγράφως, αν δε κάνουν συμβούλια», επεσήμανε μεταξύ άλλων η κα Κουτέλου.

«Δεν εξαρτάται από μας αλλά από αυτούς που είναι υπεύθυνοι να μας ενημερώσουν» απάντησε ο Πρόεδρος Άγγελος Μαργέλης, ο οποίος είπε ότι θα το κάνουν αίτημα στο νέο Πρόεδρο του Ινστιτούτου, μόλις αναλάβει για το θέμα. «Όταν αναλάβει ο νέος Πρόεδρος θα του το θέσουμε το θέμα και θα περιμένουμε να τοποθετηθεί» είπε ο κ. Μαργέλης.

«Εμείς εκπροσωπούμε τον κόσμο της Κύμης και ο κόσμος της Κύμης πρέπει να πληροφορείται για την εξέλιξη των ενεργειών. Δε γίνεται να μη γνωρίζουμε…» είπε η κα Κουτέλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 14:37

Σχετικά Άρθρα