Τελευταία Νέα

Όταν η «Μαντάμ Τσελεμεντές» ανακατεύει το καζάνι που βράζει και κοχλάζει!

Έχει μάθει να τα μαγειρεύει σύμφωνα με την σφαίρα της φαντασίας της, και κατά πως τη βολεύει κάθε φορά, η« Μαντάμ Τσελεμεντές». Ανακάτευε και συνεχίζει να ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα, χωρίς ηθικούς φραγμούς και ίχνος αξιοπρέπειας, έχοντας ξεπεράσει τα όρια της λογικής!

Καμία συνταγή δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να έχει επιτυχία. Τυχαίο; Δε νομίζω… Τελευταία μαγειρεύει έναν πρώην πολιτικό, μία δημοσιογράφο, έναν επιχειρηματία και μία πρώην Πρόεδρο φορέα…

Μόνο που απέτυχε παταγωδώς και σε αυτό το μαγείρεμα γιατί έριξε στο καζάνι, περισσότερα ψέματα, από αυτά που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να γίνει πιστευτή. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη γιατί πολλοί από όλους εκείνους που τη στήριξαν στο παρελθόν, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια …μόλις πήραν χαμπάρι τι σόι άνθρωπος είναι!

Γι’ αυτό και δεν μπορεί να σταθεί πλέον πουθενά! Μία μυθομανής που το μόνο που κάνει είναι να ανακατεύει και να βράζει πλέον η ίδια στο ζουμί της, που κοχλάζει μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Έχει καταλάβει ότι η λατρεμένη της καρέκλα τρίζει τελευταία περισσότερο από ποτέ! Γιατί κάτι πολύ δυνατό γίνεται και εξελίσσεται κάπου στη Νότια Εύβοια με πολύ θετική δυναμική αφού μέχρι τώρα το στηρίζουν πάνω από 200 άτομα…Γιατί άραγε; Έκπληξη! (περισσότερα σε νέα ανάρτηση).

Πολύ εύκολο πλέον μη σας πω και δεδομένο ότι θα σπάσει η καρέκλα… Και τότε… έναν ζουρλομανδύα να της περάσουμε ρε παιδιά, να σωθούμε!

Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα…

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 14:23

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr