Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Βάκα προσπάθησε να κερδίσει τις εντυπώσεις στη συνάντηση με τη ΔΕΔΑ πετυχαίνοντας όμως, το αντίθετο αποτέλεσμα…

Το γεγονός ότι ο τρόπος προσέγγισης με τη ΔΕΔΑ, από πλευράς δήμου Χαλκιδέων δεν έφερε καρπούς από την αρχή, λίγο έλειψε να κάνει «ηρωίδα» τη δήμαρχο, το βράδυ της σύσκεψης εκπροσώπων της ΔΕΔΑ, στη Χαλκίδα, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας «ο Ξένιος Ζευς» και του Εμπορικού Συλλόγου της Χαλκίδας.

Ως προεκλογική φιέστα, εξέλαβαν πολλοί από τους δημότες την παρουσία της δημάρχου στην συνάντηση, τα όσα ανέφερε σχετικά με τις εργασίες που γίνονται από τη ΔΕΔΑ στην πόλη μας, όπου δημιουργήθηκαν προβλήματα μετά τις εργασίες σε πολλούς δρόμους, που έμειναν σκαμμένοι εγκυμονώντας ακόμα και κινδύνους για τον κόσμο.

Η δήμαρχος προσπάθησε να πείσει ότι η ίδια δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Να σημειωθεί ότι τόσο ο δήμος όσο και η ΔΕΥΑΕ είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΔΕΔΑ, τα οποία εκδικάστηκαν και η απόφαση δικαίωσε τη ΔΕΔΑ.

Μετά από αυτό, η δήμαρχος προσπάθησε να ρίξει ευθύνη στη ΔΕΔΑ για όλα ενώ η ίδια θα έπρεπε στις συναντήσεις που είχε μαζί τους πριν ξεκινήσει το έργο, να είχε πάρει όλα τα μέτρα καθώς οι εργολάβοι που έχουν αναλάβει το έργο είναι Χαλκιδέοι, αλλά από ότι προέκυψε από την σύσκεψη η δήμαρχος δεν είχε μιλήσει ποτέ μαζί τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε άλλες πόλεις που η ΔΕΔΑ κάνει αντίστοιχες εργασίες υπάρχει άριστη συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση Α βαθμού. Στη Χαλκίδα, γιατί άραγε, ο δήμος δεν φρόντισε να προστατεύσει τους δημότες από την αρχή, όταν η κα Βάκα έκανε τις πρώτες συναντήσεις με τους εκπροσώπους της ΔΕΔΑ;

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι μετά τη συνάντηση και τα όσα γνωστοποιήθηκαν από τους παραβρισκόμενους, η ΔΕΔΑ είναι σε συνεχή επαφή με το Σύλλογο Καταστηματαρχών Εστίασης Εύβοιας «ο Ξένιος Ζευς» και τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλκίδας και τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν από κοινού, τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης.

Αφού σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε καθημερινή επαφή για να γίνει η εγκατάσταση φυσικού αερίου στη Χαλκίδα, όσο γίνεται πιο ανώδυνα για τους πολίτες.

Σε αυτό, απ’ όσο γνωρίζουμε ο δήμος, ο οποίος ήταν «απών», φροντίζοντας μόνο να στραφεί δικαστικά εναντίον της ΔΕΔΑ, θα είναι απών. Αφού, όπως όλα έδειξαν, η εχθρική συμπεριφορά της δημάρχου Έλενας Βάκα, απέναντι στους εκπροσώπους της ΔΕΔΑ, λειτούργησε ανατρεπτικά. Απαιτητική, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, η δήμαρχος, προσπαθούσε να επιβληθεί κουνώντας το δάχτυλο…Κατόπιν εορτής, όμως!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 15:49

Σχετικά Άρθρα