100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

20th East Med Yacht show στον Πόρο με την υπογραφή του Αντώνη Στελλιάτου

Του Κωσταντίνου Μαργαρίτη

Το 20th East Med Yacht  show που διοργανώνεται στον Πόρο, φέρει την σφραγίδα του Προέδρου της Ένωσης Πλοιοκτητών ελληνικών σκαφών τουρισμού κ. Αντώνη Στελλιάτου.

Ο θαλάσσιος τουρισμός πρέπει να είναι από τις βασικές στοχεύσεις της πολιτικής ηγεσίας των υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας. Η Ελλάδα διεκδικεί  μερίδιο στον ποιοτικό τουρισμό και το yachting μπορεί να δημιουργήσει νέα δυναμική και να συμβάλει ουσιαστικά στην αύξηση των εσόδων του τουρισμού.

Στην επίσημη  έναρξη ήταν παρούσα και η president of the EMMYS organizing committee Mrs Barbara Gabriel. Τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Γενινός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Φραγκάκης και ο Α’ Υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Δρόσος Ρείζης.

Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Γιώργος Κουτουζής συνεχάρη για την πολύχρονη προσφορά του τον κ. Στελλιάτο και του απένειμε τιμητική πλακέτα. Ο Πόρος υποδέχθηκε εκατοντάδες καλεσμένους και αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς επενδυτές. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

image0 52

image1 23

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:13

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr