Τελευταία Νέα

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ δεν είναι αργία είναι απεργία!

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας απέστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου-Καλεσμα προς όλους τους φορείς για την απεργιακή κινητοποιηση της Κυριακής 8 Μαϊου 2016.

ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.

Οι αγώνες μας έχουν ως παρακαταθήκη την 1η ΜΑΗ του 1886, που συμβολίζει την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ  την ΕΝΟΤΗΤΑ και την συνεχή διεκδίκηση  για εργασία , ανθρώπινες συνθήκες, κοινωνική ασφάλιση, κοινωνική δικαιοσύνη, εργασιακή ευημερία υπέρ του κόσμου της μισθωτής εργασίας.

Όπως όλοι οι χριστιανοί παρευρέθηκαν στη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών  και της Ανάστασης του Θεανθρώπου, έτσι και όλοι οι εργαζόμενοι  θα πρέπει να παραβρεθούν και να τιμήσουν την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

Πέρα από τον καθορισμό της αργίας για μια εθιμοτυπική εορτή που γινόταν και έγινε και φέτος, ας θυμηθούμε ότι είναι ΑΠΕΡΓΙΑ της  Εργατικής Τάξης όλου του κόσμου.

Α Π Ε Ρ Γ Ο Υ Μ Ε  την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 του ΜΑΗ, αντιστεκόμενοι στις  πολιτικές των  μνημονίων, την κατάργηση Κυριακάτικης Αργίας, των βάρβαρων και αντιλαϊκών μέτρων της φτώχιας και ανέχειας.

Δ Ι Ε Κ Δ Ι Κ Ο Υ Μ Ε  ένα καλύτερο, δικαιότερο εργασιακό,  οικονομικό, ασφαλιστικό και κοινωνικό μέλλον, για όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους  μας και εν γένει όλης της κοινωνίας και της χώρας μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ 2016 10 ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr