Τελευταία Νέα

2η Λευκή Νύχτα στο Αλιβέρι… απλά «ΜΑΓΙΚΗ»! (φωτο)

Όλοι όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Αλιβέρι, έζησαν το παραμύθι… Έγιναν για λίγο παιδιά και μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Δεύτερη Λευκή Νύχτα στο Αλιβέρι! Απλά… μαγική! Είχε όλα όσα ήθελαν μικροί και μεγάλοι για να περάσουν μια φανταστική βραδιά παρέα με φίλους, κάνοντας παράλληλα τις αγορές τους από τα καταστήματα της πόλης που έκαναν εκπτώσεις. Όσο για τους μικρούς μας φίλους; Κάθε γωνιά της πόλης έκρυβε εκπλήξεις γι αυτούς…

Για δεύτερη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου κερδίζει το στοίχημα. Για δεύτερη φορά πραγματοποιεί μια γιορτή που έγινε πλέον θεσμός για την περιοχή. Το όφελος διπλό! Επιχειρηματίες και καταναλωτές ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα.

Η βραδιά άνοιξε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από το 1ο Νηπιαγωγείο Αλιβερίου. Οι μικροί μας φίλοι φορώντας το σκουφάκι του Αγίου Βασίλη είπαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και χόρεψαν σε εορταστικούς ρυθμούς παρέα με τις δασκάλες τους. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Εφη Ντίνη.

Το λόγο πήρε στην συνέχεια η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου Σοφία Βότση η οποία αφού ευχαρίστησε όλους τους συντελεστικούς παράγοντες στην επιτυχία της γιορτής εστίασε στο σκοπό της Λευκής Νύχτας επισημαίνοντας ότι θα πρέπει το καταναλωτικό κοινό να προτιμά τα καταστήματα της πόλης από τα οποία επωφελείται από τις καλές τιμές και τις προσφορές, αγοράζοντας ποιοτικά πράγματα.

Σε αυτή τη διοργάνωση, με χορηγό επικοινωνίας το eviakosmos.gr,  στήριξαν οικονομικά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου και το Επιμελητήριο Ευβοίας.  Το Δήμο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Μπαράκος ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, δίνοντας τα εύσημα στον Εμπορικό Σύλλογο Αλιβερίου.

Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος. «Μπράβο στο Αλιβέρι, μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο και τη δραστήρια Πρόεδρο Σοφία Βότση που κατάφερε φέτος μια τέτοια δυνατή εκδήλωση. Το αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι απόψε, με την τόσο δυναμική παρουσία σας εδώ, τη δικαιώνει. Μία γιορτή που έγινε θεσμός. Και εμείς σαν Επιμελητήριο είμαστε εδώ για να στηρίζουμε αυτές τις προσπάθειες προς όφελος επιχειρηματιών και καταναλωτών. Στηρίζουμε την τοπική οικονομία και επωφελούμαστε όλοι από τις προσφορές που κάνουν απόψε τα καταστήματα του Αλιβερίου. Εύχομαι και του χρόνου με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο» ανέφερε στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σταθόπουλος ο οποίος στη συνέχεια επισκέφθηκε τα καταστήματα της πόλης συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα σύζυγό του, Χριστίνα.

Στη συνέχεια, μέτρησαν όλοι μαζί αντίστροφα από το 10 και υπο τους κρότους των βεγγαλικών που φώτιζαν τον ουρανό του Αλιβερίου, άναψε το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την Κεντρική Πλατεία του Αλιβερίου, με το τεχνητό χιόνι να πέφτει αφήνοντας άφωνους μικρούς και μεγάλους. Μύρισαν Χριστούγεννα και όλη η πόλη γιορτάζει!

Στην Κεντρική Πλατεία συνεχίζονται οι εκδηλώσεις με τα κάλαντα από τις χορωδίες Αλιβερίου και Αγίου Γεωργίου, χορευτικά σόου από τη Μουσική Σχολή Γαλιτοπούλου, το γυμναστήριο Βιοκίνηση ΜΑΡΙΑ ΣΚΟΥΡΑ και το γυμναστήριο Body and Mind ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΑΔΔΙΤΗ και επιδείξεις πολεμικής τέχνης από τις σχολές Fight Club Aliveri και από τη σχολή taekwondo ΗΡΑΚΛΗΣ. Ενώ  παράλληλα, ο κόσμος ξεχύνεται στους εμπορικούς δρόμους του Αλιβερίου και κάνει τις αγορές του επωφελούμενος από τις προνομιακές εκπτώσεις που έκαναν οι επιχειρήσεις.

Στο δρόμο προς Κύμη,  στη διασταύρωση με τη ΔΕΗ , πραγματοποιήθηκε ένα φαντασμαγορικό θέαμα με χορό και  φωτιές που άφησε άφωνους τους παραβρισκόμενους.

Επίσης, στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως ο Αϊ Βασίλης με το έλκηθρό του μοίραζε σοκολάτες σε όλα τα παιδιά και φωτογραφιζόταν μαζί τους.

Στην είσοδο του πεζόδρομου (μπροστά από τη Eurobank)  έδωσε ρέστα με μία εξαιρετική  παράσταση η παντομίμα. Ενώ την ίδια ώρα στο κέντρο του πεζόδρομου αλλά και στην πλατεία Λιγνιτωρύχου η Ελευθερία & η Μαρία «ζωγράφιζαν»  με το εκπληκτικό face painting.

Στο Χριστουγεννιάτικο χωριό, φτιάξανε μαζί με τη ΛΕΝΙΩ μπισκοτόσπιτα και χριστουγεννιάτικα γλυκάκια και μπροστά στο Ταμιευτήριο μικροί και μεγάλοι κεράστηκαν POPCORN και  μαλλί της γριάς, στο δρόμο του εργατικού κέντρου.

Οι αγαπημένοι των παιδιών ΈΛΣΑ και  ΌΛΑΦ έπαιξαν και να φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά που διασκέδαζαν στη συνέχεια με τον  Ξυλοπόδαρο, τον Αρκούδο, το Ελαφάκι, το Δεντράκι και τους  Πιγκουίνους .

Το Αλιβέρι κοιμήθηκε ξημερώματα Κυριακής, έχοντας αφήσει στον κόσμο τις καλύτερες εντυπώσεις που θα μπορούσε να αφήσει μία μαγική… Λευκή Νύχτα. Και του χρόνου!

 

LNA17

 

 

LNA18

 

 

LNA19

 

LNA20

 

 

LNA21

 

 

LNA22

 

 LNA02

LNA23

 

 LNA38

LNA40

 

LNA39

LNA01

LNA41

 

 LNA

LNA42

LNA43

efaki

 

LNA48

 

 LNA51

LNA52

 

LNA53

LNA54

LNA24

 

 LNA44

LNA 0

LNA45

 

 

LNA46

 LNA2

 LNA4

LNA5

 

LNA6

 

LNA7

LNA03

LNA10

 

LNA9

 

 

LNA11

LNA12

 

 

LNA13

 

LNA14

LNA26

 

 

LNA27

 

 

LNA29

 

 

LNA33

 

LNA35

 

LNA37

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 08:36

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr