Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Εργατικό Κέντρο για τις απολύσεις ΖΟΥΡΑ

Το Δ.Σ. του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, καταγγέλλει ομόφωνα την εργοδοσία του ομίλου ΖΟΥΡΑ και την ανάλγητη στάση, όπως επισημαίνει σε δελτίο τύπου του στο Υπουργείο Εργασίας, την Παρασκευή 5/5/2017, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Νεφελούδη Ανδρέα.

  Παρών μεταξύ άλλων από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, ήταν ο απολυμένος Πρόεδρος του Σωματείου και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Ε., Τζαβάρας  Γιάννης.

  Τόση ήταν η αναλγησία του, που έφτασε να παρουσιάσει αιτήσεις διαγραφών μελών του Σωματείου ενώπιον του Γ.Γ. του Υπουργείου, καταπατώντας τον Νόμο 1264/82 και επιφέρει διοικητικές και ποινικές κυρώσεις απέναντι στον παράνομο εργοδότη.

  Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου και σχεδόν το σύνολο των Σωματείων της δύναμής του,  υιοθετεί πλήρως το Ψήφισμα συμπαράστασης των εργαζομένων συμφερόντων ΖΟΥΡΑ  και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων.

  Στηρίζουμε σθεναρά αλληλέγγυα τον αγώνα ανατροπής των πολιτικών, που βυθίζουν  την κοινωνία  στη φτώχεια και την ανέχεια.

  Δεν συμμετέχουμε ούτε θα συμμετάσχουμε ποτέ σε επικοινωνιακά σόου, περιχαρακώσεις φορώντας οποιουδήποτε χρωματισμού γυαλιά.