Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Μπασινά με τον Ειδικό Γραμματέα Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) Νάσο Ηλιόπουλο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, μεταξύ του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου και του Ειδικού Γραμματέα ΣΕΠΕ κ. ΝΑΣΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ.

Μέσα στα θέματα  που τέθηκαν ήταν της οργάνωσης και επιχορήγησης των Επιθεωρήσεων Εργασίας με τα αναλώσιμα που χρησιμοποιούν (έχουν σταματήσει εδώ και 6 μήνες περίπου) με κύριο μέλημα την βενζίνα, για να γίνονται έλεγχοι σε όλη την Εύβοια.

 Η κατάσταση στις ξενοδοχειακές μονάδες στην Εύβοια και οι έλεγχοι αυτών ήταν ένα άλλο θέμα, οι ελαστικές μορφές  εργασίας, απλήρωτη εργασία, η μαύρη ανασφάλιστη εργασία αναλύθηκαν διεξοδικά.

 Ακόμα αναλύθηκαν θέματα των «κλειστών» εργοστασίων στο Νομό μας, όπως ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΣΕΛΜΑΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ (ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ), ΝΕΟΣΕΤ και ζητήθηκαν πρωτοβουλίες.

Μέσα στο άμεσο επόμενο χρονικό διάστημα, ο Ειδικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες, οσότου δρομολογηθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Το Εργατικό Κέντρο θα παρακολουθεί από κοντά όλες τις εξελίξεις και θα χρησιμοποιεί όλες τις δυνάμεις του, για την ανατροπή όλων αυτών των πολιτικών που έχουν οδηγήσει τους εργαζόμενους και την μικρομεσαία τάξη σε τριτοκοσμικές συνθήκες.  

Σχετικά Άρθρα

X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr