Τελευταία Νέα

Κούκουζας «Το Επιμελητήριο δε στέκεται σε πρόσωπα και προσωπικές πολιτικές στέκεται στα προβλήματα της Επιχειρηματικότητας»

Η παραίτηση Λιονάκη ενδεχομένως να ανοίγει το δρόμο για «συνένωση» των επιμελητηριακών συμβούλων που προέρχονται από το συνδυασμό Σίμωση που έχουν εκφράσει πρόθεση να είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές.

Θα μπορούσαν πλέον να είναι όλοι μαζί σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, καθώς ο χρόνος είναι πολύ λίγος που απομένει μέχρι το Νοέμβρη και βέβαια εκείνοι που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν με το Επιμελητήριο έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία.

Ο Βαγγέλης Κούκουζας είναι από εκείνους που είχαν δηλώσει ανοιχτά ότι θέλουν να ηγηθούν συνδυασμού στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές. Μετά την παραίτηση Λιονάκη σήμερα το μεσημέρι ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βαγγέλης Κούκουζας δήλωσε στο eviakosmos.gr :

«Το Επιμελητήριο δε στέκεται σε πρόσωπα και προσωπικές πολιτικές. Στέκεται στα προβλήματα της επιχειρηματικότητας τα οποία δυστυχώς καθημερινά διογκώνονται λόγω της κυβερνητικής πολιτικής. Εμείς παραμένουμε στρατιώτες και αρωγοί στα προβλήματα της επιχειρηματικότητας…»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr