Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Επιμελητηριακή Συνεργασία» ο συνδυασμός της Αγιοστρατίτη για τις επιμελητηριακές εκλογές

Ανακοίνωσαν και επίσημα απόψε το όνομα του συνδυασμού  με το οποίο κατεβαίνουν υποψήφιοι στις Επιμελητηριακές εκλογές μία ομάδα πέντε ατόμων με επικεφαλής την Βούλα Αγιοστρατίτη. Με την «Επιμελητηριακή Συνεργασία» κατεβαίνουν υποψήφιοι η Βούλα Αγιοστρατίτη, ο Γιάννης Γεροντίτης, ο Βασίλης Βαρελάς, ο Χρήστος Παύλου και ο Γιάννης Σταθόπουλος. Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Στις  8, 9 και 10 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ευβοίας. Ένας θεσμός που ο βασικός του σκοπός είναι η με κάθε τρόπο υποστήριξη και αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας στο νομό μας, ένας θεσμός που έχει ομολογουμένως περάσει τα τελευταία χρόνια από πολλά κύματα.

Σε αυτή τη διαδικασία λοιπόν αποφασίσαμε να δηλώσουμε παρουσία, όχι σαν συνδυασμός κάτω από ένα ή μία πρόεδρο, αλλά σαν μια ομάδα ανθρώπων που η πραγματική τους προτεραιότητα είναι η συνεργασία για την επίτευξη του σκοπού που αναφέραμε. Μία ομάδα που τη χαρακτηρίζει και την ενώνει ο ίδιος κώδικας τιμής και αξιών και που βασικό μέλημά της είναι η παραγωγή έργου στο Επιμελητήριο και τίποτε άλλο.

Το όραμά μας είναι απλό, αφού θέλουμε να στηρίξουμε τις υγιείς επιχειρηματικές δυνάμεις του τόπου μας μέσα από: 1) Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάδειξης του τουριστικού και του εξωστρεφούς παραγωγικού δυναμικού της Εύβοιας και της Σκύρου, 2) τη συνεχή ενημέρωση, εκπαίδευση, προσφορά νέων υπηρεσιών και προώθηση καινοτόμων δράσεων στους συναδέλφους όλων των κλάδων, 3) την ανάδειξη των αναγκών και τη δυναμική παρέμβαση με προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων μας μέσα από το ίδιο το Επιμελητήριο αλλά και μαζί με όλους τους επαγγελματικούς φορείς, 4) την ενίσχυση και αναβάθμιση του Σωματείου Αλληλοβοήθειας ΣΑΜΕΕ σε ένα εργαλείο, όπου οι εντός της κρίσης δοκιμαζόμενοι επιχειρηματίες θα βρουν πραγματική στήριξη.

Σε αυτό το πλαίσιο σας καλούμε να συμμετέχετε καταρχήν μαζικά στις εκλογές, καθώς αυτό θα ενισχύσει τον ίδιο το θεσμό που είναι και το ζητούμενο, αλλά και να ενώσετε τη φωνή σας με τη δική μας. Γιατί η φωνή μας είναι καθαρή, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες και θα συνοδεύεται πάντα από έργο.

Αγιοστρατίτη Παρασκευή – Επικεφαλής ψηφοδελτίου

Γεροντίτης Ιωάννης -  Επικεφαλής

Βαρελάς Βασίλειος – Πρόεδρος ΣΑΜΕΕ

Παύλου Χρήστος – Πρόεδρος Τμήματος Μεταποίησης

Σταθόπουλος Ιωάννης– Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου

Σχετικά Άρθρα