Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το γούρι της…κατέθεσε ψηφοδέλτιο η Αγιοστρατίτη

Σήμερα το πρωί πρώτη έφτασε στο Επιμελητήριο η Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητηριακή Συνεργασία» για να καταθέσει τις υποψηφιότητες των 88 μελών του Επιμελητηρίου, τα οποία «κοσμούν» πλέον το ψηφοδέλτιο της, στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές.Συνοδευόμενη απο την γλυκύτατη εγγονούλα της, Μελίνα, το γούρι της όπως η ίδια την αποκαλεί.

Σωστά προετοιμασμένη και σεβόμενη τους νόμους και τους κανονισμούς που διέπει η εκλογική διαδικασία, κατέθεσε τις υποψηφιότητες με το γνήσιο της υπογραφής των υποψηφίων όπως είχε αποφασίσει ομόφωνα η Εκλογική Επιτροπή που θα κάνει και τον σχετικό έλεγχο.

Η κα Αγιοστρατίτη δήλωσε πριν από λίγο στο eviakosmos.gr :

«Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους- φίλους επιχειρηματίες που με εμπιστεύθηκαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία και δήλωσαν πρώτοι εμπράκτως την στήριξη τους στο πρόσωπο μου αλλά και στο πρόσωπο του Γιάννη Γεροντίτη, του Γιάννη Σταθόπουλου, του Βασίλη Βαρελά και του Χρήστου Παύλου που επέλεξαν να πάμε από την αρχή, όλοι μαζί για να αλλάξουμε προς όφελος των μελών μας το Επιμελητήριο και να το κάνουμε ακόμη πιο χρήσιμο για τα μέλη μας.

Ευελπιστούμε στην στήριξη των μελών με την ψήφο τους. Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμά μας. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Εύχομαι καλή επιτυχία και στους συνυποψήφιους επικεφαλής και υποψηφίους των άλλων συνδυασμών».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 21:24

Σχετικά Άρθρα