bannernew6

Τελευταία Νέα

Το όραμα και οι θέσεις του επιχειρηματία Δημήτρη Κωνσταντίνου για τον Επιμελητηριακό Θεσμό

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κωνσταντίνου κατεβαίνει υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου στις επερχόμενες εκλογές, με το συνδυασμό της Επιμελητηριακής Μέλισσας που είναι επικεφαλής ο Βαγγέλης Κούκουζας. Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρει παρακάτω το όραμα και τις θέσεις του για τον Επιμελητηριακό θεσμό.

     Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι επαγγελματίες του νομού της Εύβοιας, στις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές πραγματικά έχω θέσει πολλούς και δύσκολους στόχους.

    Πως θα βοηθηθούν μέσω του φορέα του Επιμελητηρίου όλες οι επιχειρήσεις, που σήμερα, λόγω κρίσης, περνούν πολύ δύσκολες στιγμές;

   Πώς θα αντιμετωπίσουν την πραγματική αδυναμία πληρωμής τραπεζών, εφορίας, ασφαλιστικών ταμείων και όλων των παγίων εξόδων τους;  Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που αρχίζουν σε λίγες ημέρες πώς θα αντιμετωπισθούν ; Με τζίρους που έφθασαν στο ναδίρ και  έχουν μειωθεί μέχρι και 90% την τελευταία οκταετία , με κλειδωμένους λογαριασμούς των επιχειρήσεων  , με ρυθμίσεις που δεν αρκούν να καλύψουν την μηνιαία δόση τους αλλά ούτε και τις τρέχουσες πληρωμές, χιλιάδες επιχειρηματίες έχασαν την ασφαλιστική τους κάλυψη παρότι έχουν πληρώσει για πολλές δεκαετίες τα ασφαλιστικά τους ταμεία. Η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου  πρέπει να παλέψει σκληρά για τα καυτά προβλήματα των επιχειρήσεων και να εμποδίσει το κλείσιμο των  μαγαζιών και παράλληλα  την απώλεια θέσεων εργασίας.

    Το Επιμελητήριο  πρέπει να ΄΄πιέσει΄΄ ,μέσω της Κ.Ε.Ε.Ε. αλλά και μέσω των τοπικών ομοσπονδιών, τις ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ αλλά και  με απευθείας συναντήσεις με όλα τα κόμματα και εκπροσώπους της κυβέρνησης αλλά και με όποια κυβέρνηση  βρίσκεται  στην εξουσία.

    Συνεργασία με Δήμους , Περιφέρεια και ΟΛΝΕ και με οποιονδήποτε φορέα κριθεί απαραίτητο, ώστε από κοινού να σχεδιάσουν και να προτείνουν λύσεις, για δημιουργία νέων υποδομών  στην Εύβοια  για την ανάπτυξη  και άνοδο της τοπικής οικονομίας. Αξιοποίηση του φυσικού πλούτου που έχει ο Νομός που βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας και συνορεύει με την Αττική όπου κατοικούν 5.000.000 πολίτες. Επίσης, συνεργασία με τα ΜΜΕ (ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο) ώστε να στηρίξουν την προβολή  του Νομού .  Δεν θα πρέπει να περιμένουμε  ” μάννα εξ ουρανού” ,αλλά να δράσουμε όλοι μαζί για να βρεθούν οι λύσεις. Στόχος μας δεν πρέπει να είναι απλά η βελτίωση  της τοπικής οικονομίας αλλά η εκτίναξη της. Να ξυπνήσουμε επί τέλους τον "γίγαντα".

    Το Επιμελητήριο Ευβοίας με την νέα διοίκηση του που θα είναι αναβαθμισμένη με την προσχώρηση σε αυτήν και νέων μελών σε ηλικία με  μόρφωση, που θα συνεργαστουν με παλαιότερους, έμπειρους συμβούλους του θεσμού για την  αναβάθμιση των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, οφείλει να έχει ως σκοπό της να αναδειχθεί σε μια από τις καλύτερες διοικήσεις όλων των εποχών για την Εύβοια. Αυτές τις εκλογές που θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή ,  η Επιμελητηριακή Μέλισσα, είναι εκείνος ο συνδυασμός που με εργατικότητα  θα παράξει το μέλι που θα γλυκάνει τις πίκρες που πέρασαν και περνούν σήμερα όλες οι επιχειρήσεις του Νομού της Εύβοιας.

   Παρακαλώ όλους τους ταμειακώς ενήμερους ψηφοφόρους του Επιμελητηρίου να έλθουν και να ψηφίσουν και αυτή την φορά θα πειστούν ότι το Επιμελητήριο έχει και καθήκον αλλά και τη δυνατότητα  να προσφέρει πολλά , διότι  οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις της παρούσας εποχής έχουν ανεβάσει τον πήχη  πολύ ψηλά.

     Στερώντας πολύτιμο χρόνο από την οικογένειά μου και από την εργασία μου , λόγω της υπέρμετρης αγάπης για τον τόπο μου,   προσπάθησα και μάλλον το κατάφερα ( αυτό θα το κρίνετε εσείς),  να  σχεδιάσω 3 πλάνα για την Χαλκίδα που αφορούν την ανάπτυξη της. Πιστεύω πως αν  υλοποιηθούν η πόλη μας θα γίνει η πόλη πρότυπο της Ελλάδος. Σύντομα θα παρουσιασθούν σε όλες τις Αρχές του τόπου για την ενημέρωση τους και την σταδιακή υλοποίηση τους. Πιστεύω πως η ψήφος στο πρόσωπό μου, η ψήφος στον Δημήτρη Κωνσταντίνου  θα συνεισφέρει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση του θεσμού του Επιμελητηρίου αλλά και στην ανάπτυξη του νομού μας.

                                                                            Μετά τιμής

                                                                Δημήτρης Κωνσταντίνου

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017 15:28

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr