Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δέσμευση Σπανού σε γονείς και επαγγελματίες αύριο να δώσει χρονοδιάγραμμα για να ξεκινήσουν τα «άγονα» δρομολόγια

Το θέμα που προέκυψε με τα χαρακτηρισμένα ως «άγονα» δρομολόγια σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου αλλά και της Ερέτριας και αφορούν τη μεταφορά μαθητών από και προς τα σχολεία, ανέδειξε η εκπομπή «τάδε έφη» με την δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm, πριν από λίγες μέρες με επαγγελματίες και γονείς να δηλώνουν σε απόγνωση καθώς τα παιδιά δε μεταφέρονται στο σχολείο και δεν μπορούσαν μέχρι τώρα να βρουν άκρη με την Περιφέρεια για το πότε θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια αυτά. Στο ίδιο έργο θεατές και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί που μεταφέρουν παιδιά στα σχολεία.

Αποφασισμένοι για όλα επαγγελματίες και γονείς μαζεύτηκαν σήμερα στην Κύμη, όπου πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συμβούλιο. Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η διαδικασία συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη Κωστα Μπακογιάννη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι αύριο θα τους δώσει το χρονοδιάγραμμα για το πότε και πως θα ξεκινήσουν τα συγκεκριμένα δρομολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Σπανός αναφέρθηκε και κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο θέμα μετά και από όσα ανέφερε σχετικά ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Κουλούρης.

«Ανθρωποκεντρικά βλέπουμε το θέμα των μαθητών. Θα έπρεπε να το είχαμε λύσει χτες. Αύριο θα έχουμε μία απάντηση ότι τότε ξεκινάνε ή με τον ορθό τρόπο ή με το μη ορθό…» είπε ο κ. Σπανός.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2018 14:42

Σχετικά Άρθρα

X

Αποκλεισμός

Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή από το Eviakosmos.gr