Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνάντηση Πιλάτη - Ζέρβα με το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ –Ποια τα προβλήματα και ποιο το χρονοδιάγραμμα επίλυσής τους

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Γιάννη Πιλάτη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Ζέρβα, ζήτησαν και είχαν μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Εύβοιας προκειμένου να συζητήσουν μία σειρά θεμάτων που χρονίζουν και που χρήζουν άμεσης λύσης.

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, η συνάντηση, στο Δημοτικό Κατάστημα Αλιβερίου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Ευβοίας παρουσία και του Προέδρου Δημήτρη Βοργιά, με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου κ. Πιλάτη Ιωάννη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου κ. Ζέρβα Γεώργιο.Στην συνάντηση συμμετείχαν και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κύμης Αλιβερίου.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνάντησης, συζητήθηκαν , σε κλίμα αμοιβαίας κατανόησης, τα προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων και τέθηκε χρονοδιάγραμμα για την επίλυσή τους (τόσο για την πληρωμή οφειλών παρελθόντων ετών από παροχές (γάλα και ΜΑΠ) σε χρήμα , όσο και για την έναρξη των διαγωνισμών για την χορήγηση γάλατος και ΜΑΠ στο δικαιούμενο προσωπικό).

Επίσης, έγινε εποικοδομητική συζήτηση για θέματα αναδιάρθρωσης των υπηρεσιών, την τροποποίηση του Κανονισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών, την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, την έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, την καθιέρωση και πληρωμή της υπερωριακής απασχόλησης, την λειτουργία των νομικών προσώπων του Δήμου , την λειτουργία των παιδικών σταθμών και γενικότερα συζητήθηκαν θέματα για την αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες.

Τέλος τα μέλη του Συλλόγου, ευχαρίστησαν τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Πιλάτη, , τον Πρόεδρο του Δ.Σ Γιώργο Ζέρβα και τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την συνάντηση και ευελπιστούν όπως επισημαίνουν στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος επίλυσης των προβλημάτων, στην υλοποίηση των δεσμεύσεων και προσμένουμε βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των εργαζομένων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 00:46