Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν διεκδίκησε ούτε τα αυτονόητα; - Ο μεγαλομέτοχος του ΦΟΣΔΑ εκτός Δ.Σ με τις ευλογίες της κας Βάκα;

Πως ο τοπικός άρχοντας διαχειρίζεται τα θέματα έτσι ώστε να μη χρειαστεί να απολογηθεί στους δημότες αυτής της πόλης για τα χρήματα που καταβάλει στο ΦΟΣΔΑ ο δήμος Χαλκιδέων, τα περισσότερα από όλους τους Δήμους της Στερεάς! 1.800.000 € το χρόνο για το ΦΟΔΣΑ και για πρώτη φορά δεν εκπροσωπείται στο Δ.Σ ο Δήμος Χαλκιδέων, ο μεγαλομέτοχος που έχει και έργα σε εξέλιξη.

Η κα Βάκα δεν έβαλε καν υποψηφιότητα για το Δ.Σ του ΦΟΣΔΑ γιατί σύμφωνα με πληροφορίες δεν της έβγαιναν τα κουκιά! Δεν θα την ψήφιζαν είπε σε κάποιους που τη ρώτησαν πως επέτρεψε ο Δήμος Χαλκιδέων, που καταβάλει τα περισσότερα χρήματα και που μέχρι πρότινος είχε την Αντιπροεδρία εκεί να μην είναι στο Δ.Σ. Αλήθεια κα Βάκα θα αφήσετε στην τύχη τους τη διαχείριση των χρημάτων αυτών που καταβάλλει ο δήμος κάθε χρόνο στο Φορέα; Δε θα έχει πλέον λόγο ο Δήμος Χαλκιδέων στο ΦΟΣΔΑ;

Τι «μαγειρέματα» είναι αυτά, αναρωτήθηκαν πολλοί δημότες που αντιλαμβάνονται την αδυναμία της δημάρχου Χαλκιδέων να περιφρουρήσει τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών. 

Το eviakosmos.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη δήμαρχο Χαλκιδέων προκειμένου να φιλοξενήσουμε και τη δική της άποψη στο ρεπορτάζ. Όμως για ακόμα μία φορά δεν σήκωσε το τηλέφωνο και έστειλε απλά ένα μήνυμα που έγραφε: «Δυστυχώς δε μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή»…. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 22:54

Σχετικά Άρθρα