Τελευταία Νέα

Έφτασε ο εξοπλισμός των δύο ΣΜΑ στο Δήμο Κύμης -Αλιβερίου - Ολοκληρώνονται άμεσα οι κατασκευές σε Αλιβέρι και Κύμη

Η διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου αποτέλεσε και αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της παρούσας δημοτικής αρχής.

Ο Αντιδήμαρχος έργων Νίκος Μπαράκος είχε αναφερθεί πολλές φορές στη λειτουργία των ΣΜΑ στην περιοχή και τη σημασία τους τόσο για το κόστος – υπέρογκα ποσά που πληρώνει ο δήμος για τη μεταφορά των απορριμμάτων εκτός αυτού, όσο και για τις νέες θέσεις εργασίας που ανοίγονται στην περιοχή.

Σήμερα μπορούμε να μιλάμε για δυο σταθμούς ΣΜΑ στο δήμο. Ο ένας θα λειτουργήσει στο Αλιβέρι και ο άλλος στην Κύμη. Ο εξοπλισμός που αποτελείται από τέσσερα ( 4 )Containers, (κοντέϊνερ), δύο (2) τράκτορες, ένα ( 1) Γερανοφόρο όχημα και 3 απορριμματοδέκτες ανοικτού τύπου για

την ανακύκλωση βρίσκεται από χτες το βράδυ στο δήμο. Ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την κατασκευή των 2 Σ.Μ.Α καθώς και των οδών πρόσβασης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι 1.085.000 ευρώ και αποτελεί υπο-έργο της συνολικής πράξης «Κατασκευή δύο Σταθμών Μεταφόρτωσης απορριμμάτων στο δήμο Κύμης Αλιβερίου» συνολικού προϋπολογισμού 2.636.000 που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ 2014-2020.

ΣΜΑ 1 1

ΣΜΑ 2 1

ΣΜΑ 4 1

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019 14:52

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr