Τελευταία Νέα

Στο πλευρό των εργαζομένων του δήμου ο Γιάννης Πιλάτης- Τι δήλωσε στην κοπή της πίτας

Δίπλα στους εργαζόμενους του δήμου Κύμης-Αλιβερίου με τους οποίους συνεργάζεται όλο αυτό το διάστημα αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά τους στάθηκε ο Αντιδήμαρχος(Αναπληρωτής Δημάρχου) Γιάννης Πιλάτης για ακόμα μία φορά.

Η κοπή πίτας των εργαζομένων του δήμου Κύμης –Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Μαθιουδάκης. Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Πιλάτης χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στους εργαζόμενους. Καθώς στο πρόσωπο του όπως όλοι λένε βρίσκουν τον άνθρωπο τους. Είναι γνωστό ότι από τη στιγμή που ανέλαβε ο Γιάννης Πιλάτης έως τώρα έχει δώσει δείγματα γραφής. Έλυσε προβλήματα χρόνια που αντιμετώπιζαν οι εργαζόμενοι και ήταν ανοιχτός να στηρίξει την προσπάθεια των Σωματείων προς όφελος και συμφέρον των εργαζομένων που δουλεύουν και στο δήμο Κύμης-Αλιβερίου. Και η πόρτα του στο δημαρχείο είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Κι εκείνος είπε στο σύντομο χαιρετισμό του:

«Με τη συμβολή σας οι εργαζόμενοι στηρίζετε το δήμο. Τιμώ την υπηρεσία γατί είμαι ένας από εσάς κι εγώ» είπε ο κ. Πιλάτης και συνέχισε: « Να προχωρήσουμε τα θέματα στην κατεύθυνση της αναβάθμισης των υπηρεσιών για το καλό των δημοτών. Γνωρίζω τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού και θα κάνουμε ότι κινήσεις απαιτούνται για να ενισχύσουμε με ανθρώπινο δυναμικό τις υπηρεσίες. Δε νιώθω Αντιδήμαρχος, νιώθω υπάλληλος όπως υπηρέτησα για πολλά χρόνια κι εγώ. Αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες σας και ξέρω ότι με καλή θέληση μαζί θα τα καταφέρουμε. Πάντα θα βρίσκομαι στη διάθεση σας»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Πιλάτης έχει πάρει πάνω του το θέμα του υπαλλήλου του ΚΕΠ στο Αυλωνάρι και μετά από αλλεπάλληλες συζητήσεις τις επόμενες μέρες θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

 pilatis2

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020 23:26

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr