Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρέμβαση Θωμά για τη φραστική επίθεση Ανδρέου στην Πρόεδρο στο Τοπικό Συμβούλιο Οξυλίθου: «Ανακαλείς ή σε θέτω εκτός συνδυασμού…»

Άμεση ήταν η παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρη Θωμά για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Τετάρτη στο Τοπικό Συμβούλιο του Οξυλίθου ανάμεσα στον Τοπικό Σύμβουλο Νίκο Ανδρέου που επιτέθηκε φραστικά στην Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Κλαίρη Κατσαρή.

Ο κ. Θωμάς στην παρακάτω επιστολή αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά της Προέδρου καταδικάζοντας αυτή τη συμπεριφορά του Τοπικού Συμβούλου τον καλεί να ανακαλέσει δημόσια διαφορετικά τον θέτει εκτός συνδυασμού.

«ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ»                                           06 Μαρτίου 2020

Στην δημόσια συνεδρίαση της Κοινότητας Οξυλίθου η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4/3/2020, η Πρόεδρος κα Κλαίρη Κατσαρή δέχτηκε μια αήθη φραστική επίθεση από τον τοπικό σύμβουλο κ. Νικόλαο Ανδρέου.

Την κα Κατσαρή επέλεξε ο κόσμος του Οξυλίθου για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές, αναγνωρίζοντας την προσφορά της την προηγούμενη πενταετία. Μια προσφορά σημαντική και ανεξάντλητη, που δεν αναστάλθηκε ούτε από προσωπικά προβλήματα αλλά ούτε και από κακόβουλες συμπεριφορές και ενέργειες απέναντί της.

Η αξιοσύνη και η αυταπάρνηση στο καθήκον που έχει επιδείξει η Πρόεδρος του Οξυλίθου, θα έπρεπε να επιβραβεύονται να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και να βρίσκουν συνοδοιπόρους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν αυτά τα αγαθά επιδεικνύονται από μία Γυναίκα-Πρόεδρο. Η Παγκόσμια ημέρα για τη γιορτή της Γυναίκας που πλησιάζει θα έπρεπε να ήταν μια ευκαιρία να υποκλιθούμε με σεβασμό στον αγώνα των Γυναικών στο στίβο της ζωής, κόντρα στις αντιξοότητες των καιρών.

Η αήθης επίθεσή απέναντί της από τον κ. Ανδρέου παρουσία των υπολοίπων τοπικών Συμβούλων, των παρευρισκομένων συγχωριανών της και υπό την ανοχή, τουλάχιστον, του παρευρισκόμενου τοπικού Αντιδημάρχου κ. Θεοδώρου ο οποίος με την συνειδητή διχαστική και μικροπολιτική συμπεριφορά του έχει δημιουργήσει «εμπόλεμη κατάσταση» στον Οξύλιθο, αποτελεί μορφή κακοποίησης που ξεπερνά κάθε όριο πολιτικής αντιπαράθεσης και την οποία ως «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» απερίφραστα καταδικάζουμε!

Καλούμε τον κ. Νικόλαο Ανδρέου να ανακαλέσει άμεσα και δημόσια τις φραστικές του ύβρεις απέναντι στην κ. Κατσαρή.

Στην απευκταία αντίθετη περίπτωση τον θέτουμε εκτός του συνδυασμού των «Νέων Οριζόντων», με το ψηφοδέλτιο των οποίων εκλέχτηκε τοπικός σύμβουλος Οξυλίθου.

.

                                                                                

                                                                                       Ο επικεφαλής του συνδυασμού

                                                                                                

                                                                                                 Δημήτρης Γ Θωμάς

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 15:11

Σχετικά Άρθρα