Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το αχτύπητο δίδυμο της REGATTA 2020: Μπουραντά- Γεωργουλόπουλος ενημερώνουν εν …πλω!

Ενημέρωση εν πλω… κάνει σήμερα από το πρωί ο Επιμελητηριακός Σύμβουλος και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της REGATTA NHSOS EVIA 2020 Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος. Η REGAΤTA ξεκίνησε δυναμικά σήμερα το πρωί με τα πληρώματα να κινούνται στη θαλάσσια περιοχή του Ευβοϊκού. Αχτύπητο δίδυμο με το άλλο μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, τη Βιβή Μπουραντά η οποία επίσης έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για να πάνε όλα κατ’ ευχήν.

Η εμπειρία της Βιβής Μπουραντά, της υπεύθυνης του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Εύβοιας έχει δώσει μία διαφορετική δυναμική και σε αυτή την διοργάνωση, λόγω της εμπειρίας της στο χώρο, όπου μαζί με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια…

Μάλιστα ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος έχοντας στο πλευρό του τη Βιβή Μπουραντά εν πλω, έκανε ενημέρωση για τα πληρώματα που παίρνουν μέρος στον αγώνα.

«Συμμετοχές από το εξωτερικό λόγω covid 19 λόγω Κορονοϊού απαγορεύεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία ιστιοπλόων. Είχαν δηλώσει ενδιαφέρον πληρώματα και σκάφη από Ιταλία και Ρουμανία αλλά λόγω της απαγόρευσης, δε θα έρθουν. Αναγκαστικά τους ακυρώσαμε. Έχουμε 24 δηλωμένες συμμέτοχες και τα 16 είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα, εκτός Χαλκίδας.
Επίσης αυτή την στιγμή στον αγώνα συμμετέχουν τα καλύτερα πληρώματα και σκάφη της Ελλάδας. Κάτι τελευταίο, είναι η μοναδική regatta που γίνεται φέτος στην χώρα μας και αυτό γιατί σε όλες τις υπόλοιπες ρεγκατες δεν υπήρχαν συμμετοχές και ακυρώθηκαν» δήλωσε ο Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος το πρωί της Κυριακής από το σκάφος που επέβαιναν μαζί με τη Βιβή Μπουραντά!

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Αυγούστου 2020 14:07

Σχετικά Άρθρα