Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου αντιστέκεται στη συγχώνευση των ΕΛΤΑ- Με πρωτοβουλία Θεοδώρου ήρθε το θέμα στο Δ.Σ

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ήρθε το θέμα που αφορά το νέο οργανόγραμμα των ΕΛΤΑ που θα τεθεί σε ισχύ μέσα στο 2021 και αφορά τη συγχώνευση των καταστημάτων ΕΛΤΑ, το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ προβλέπει τη λειτουργία ενός καταστήματος ΕΛΤΑ σε κάθε δήμο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Θεοδώρου, στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου λειτουργούν αυτή την ώρα 3 καταστήματα ΕΛΤΑ. Ένα στο Αλιβέρι, ένα στο Αυλωνάρι και ένα στην Κύμη. Λόγω της ιδιομορφίας του δήμου και των μεγάλων αποστάσεων, θα πρέπει να παραμείνουν ως έχουν. Να μην γίνει καμία συγχώνευση.

Ο Αντιδήμαρχος όπως είπε είχε την πληροφόρηση από την εκπομπή στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm και στη συνέχεια επικοινώνησε με τον Πρόεδρο Εργαζομένων του Σωματείου στα ΕΛΤΑ Βαγγέλη Ζέρβα με τον οποίο συζήτησε το θέμα. Και μετά από αυτό, έφερε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ζητώντας να σταλεί ένα κείμενο στα ΕΛΤΑ που θα ενημερώνει ότι είναι απαραίτητη η λειτουργία και των τριών καταστημάτων ΕΛΤΑ, στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου.

Συμπολίτευση και αντιπολίτευση τάχθηκαν υπερ της πρότασης του κ. Θεοδώρου.

Το έγγραφο του κ.Θεοδωρου προς το Δημοτικό Συμβούλιο

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 17:06

Σχετικά Άρθρα