Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το κάλεσμα του Γιάννη Γεροντίτη στα μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας να συμμετέχουν στην έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις

Εν μέσω πανδημίας με τον επιχειρηματικό κόσμο να πλήττεται καθημερινά, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Γιάννης Γεροντίτης ενημερώνει για την πρωτοβουλία που πήρε το Επιμελητήριο, που στέκεται δίπλα στα μέλη του, να πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά έρευνα για τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις. Αναλυτικά το μήνυμα του Προέδρου:

Μήνυμα Προέδρου Γιάννη Γεροντίτη

 Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όλοι μας γνωρίζουμε τις επώδυνες συνέπειες από την Πανδημία  για τις επιχειρήσεις μας. Όλοι μας τις βιώνουμε. Θέλουμε να γνωρίζετε ότι από την πρώτη ημέρα επιβολής lockdown, το Επιμελητήριο μας στέκεται δίπλα σας.  Οι παρεμβάσεις μας και οι προτάσεις μας προς την Πολιτεία για την στήριξη σας, είναι καθημερινές. Σήμερα θέλουμε να σταθείτε και εσείς δίπλα μας. Σε έναν κοινό διάλογο που ξεκινάμε. Για να έχουμε και τις δικές σας απόψεις.

Όλοι μαζί,

 •             Να ερευνήσουμε.

•             Να διαμορφώσουμε αποτελεσματικές θέσεις και προτάσεις.

•             Να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις μας.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 Σήμερα γινόμαστε μια φωνή.

Φτιάχνουμε την επόμενη ημέρα των επιχειρήσεων μας και την κρατάμε στα χέρια μας. Μπαίνουμε σήμερα, στο portal του Επιμελητηρίου www.eviachamber.gr και καταθέτουμε τις απόψεις μας.

 Συμπληρώνουμε το Ερωτηματολόγιο.

 Γιατί το Επιμελητήριο είμαστε όλοι εμείς. Γιατί το εμπιστευόμαστε το στηρίζουμε και το αξιοποιούμε. 

Σχετικά Άρθρα