Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στη Λίμνη με Καββαθά και Θαλάσση ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Αυλωναρίου & Περιχώρων Νίκος Φωκίτης

Συντάχθηκε με τις θέσεις της Γ.Σ.Ε.ΒΕ.Εγια τους πυρόπληκτους και η Ένωση Επαγγελματιών Αυλωναρίου και Περιχώρων την οποία εκπροσώπησε στην Συνεδρίαση του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας που συνεδρίασε την περ. Τρίτη στη Λίμνη, ο Πρόεδρος της, και επιμελητηριακός σύμβουλος Νίκος Φωκίτης.

Σε δήλωση του στο eviakosmos.gr αμέσως μετά τη συνεδρίαση ο κ. Φωκίτης, ανέφερε ότι η Ένωση συντάσσεται με τις θέσεις που ανέφερε για τους πυρόπληκτους, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.), Γιώργος Καββαθάς, όπως επίσης και με τις απόψεις του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ηλία Θαλάσση, μέλος της οποίας είναι η Ένωση, ο οποίος ζήτησε μεταξύ άλλων να δρομολογηθούν τα έργα υποδομής για όλο το Νομό που έχουν βαλτώσει όλα αυτά τα χρόνια

Αντίστοιχα ο κ. Καββαθάς σε ότι αφορά την ανασυγκρότηση της Β. Εύβοιας τόνισε ότι η παρέμβαση της πολιτείας οφείλει να κωδικοποιηθεί και να υλοποιηθεί μέσω ενός άμεσου, ευφυούς και αποδοτικού Τοπικού Αναπτυξιακού Σχεδίου, στη βάση 3 αξόνων: 1) Υποστήριξη και Αναβάθμιση του Εργατικού Δυναμικού, 2)Ανάκαμψη μέσω συστάδων (clusters) επιχειρήσεων και 3) Δημόσιες Επενδύσεις σε υποδομές.

Σχετικά Άρθρα