Εκτύπωση αυτής της σελίδας

1η Έκθεση Αγροτικών και Τοπικών προϊόντων από την Ένωση Επαγγελματιών Αυλωναρίου, στα Χάνια Αυλωναρίου – Με τη στήριξη του Επιμελητηρίου, της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς, της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και του Δήμου

Μία σειρά από δράσεις ετοιμάζει η Ένωση Επαγγελματιών Αυλωναρίου και Περιχώρων ξεκινώντας με την 1η έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων, από την 1η έως τις 3 Οκτωβρίου, στα Χάνια Αυλωναρίου. Δυναμικά στέκεται στο πλευρό των μελών της και όχι μόνο! Μία διοργάνωση που αναμένεται να στεφθεί με επιτυχία, καθώς στο πλευρό της νεοσύστατης ένωσης που απαριθμεί τη δεδομένη στιγμή πάνω από 120 μέλη, στέκονται το Επιμελητήριο Εύβοιας, η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εύβοιας και ο Δήμος Κύμης –Αλιβερίου. Στόχος, η ανάδειξη των τοπικών και αγροτικών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής και η στήριξη των επιχειρηματιών για την προώθηση των προϊόντων τους στην αγορά, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις μέχρι τώρα συμμετοχές» δήλωσε στο eviakosmos.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Φωκίτης και συνέχισε:

«Σκοπός της Ένωσης είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας σε όλα τα επίπεδα και των επιχειρηματιών που εμπιστεύονται την Ένωση για την επίλυση ουσιαστικών θεμάτων που αντιμετωπίζουν. Είμαστε εδώ για όλους. Η έκθεση αυτή αποτελεί την αρχή μιας σειράς από δράσεις που οφείλουμε να κάνουμε για να αναδείξουμε τα προϊόντα του τόπου μας που είναι άριστης ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.

Θα θέλαμε ο κόσμος να επισκεφθεί την έκθεση. Να γευτεί τις μοναδικές γεύσεις της περιοχής μας και όλοι μαζί στη συνέχεια να κάνουμε ακόμα πιο δυνατές δράσεις, πάντα με στόχο τη στήριξη των επιχειρηματιών του τόπου μας.

Ευχαριστώ εκ μέρους της Ένωσης, όλους όσους αγκάλιασαν αυτό το εγχείρημα. Το Επιμελητήριο της Εύβοιας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών που είμαστε μέλη ως Ένωση, την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας μέσα από την Περιφέρεια της Στερεάς και το Δήμο Κύμης-Αλιβερίου που πήρε απόφαση στο τελευταίο συμβούλιο να γίνει η έκθεση, μετά και από τη θετική εισήγηση του Τοπικού συμβουλίου Αυλωναρίου, το οποίο επίσης ευχαριστούμε γιατί είναι δίπλα μας. Και η αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού και του δεύτερου, μας στηρίζουν. Άλλωστε, μέσα από συνεργασίες, δυναμώνουμε και πετυχαίνουμε στόχους πιο γρήγορα.»

ΑΦΙΣΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 12:43

Σχετικά Άρθρα