Τελευταία Νέα

Κομμώτριες και κουρείς έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους σήμερα ζητώντας την εξαίρεση τους από τα μέτρα

Στο Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κατέθεσαν σήμερα το πρωι υπόμνημα διαμαρτυρίας και για την οικονομική βοήθεια που δεν έλαβε ο κλάδος, κομμωτές και κομμώτριες από όλη την Ελλάδα.

Για σημαντικό περιορισμό στην λειτουργία των επιχειρήσεων και των εσόδων τους, κάνουν λόγο στην ανακοίνωση τους τα μέλη της Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας που κλείνουν σήμερα τα καταστήματα τους σε όλη την Ελλάδα διαμαρτυρόμενοι για τα νέα μέτρα του υπουργείου Υγείας.

Ζητούν την εξαίρεση τους από τα μέτρα καθώς τα καταστήματα τους υπάγονται σε αυτά του υγειονομικού ενδιαφέροντος και διασφαλίζουν την προστασία των πελατών με τα σωστά μέτρα υγιεινής.

Η ανακοίνωση για την απεργία:

Στην ανακοόινωση τους για την απεργία αναφέρουν: «Όλοι τη Δευτέρα 08 Νοεμβρίου 2021 κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας και συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία και στο πλευρό της Κλαδικής Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κουρέων Κομμωτών Ελλάδας Κ.Ο.Κ.Κ.Κ.Ε., στις 09:30 π.μ. στην Αθήνα στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενάντια στις εξαγγελίες των νέων μέτρων της Κυβέρνησης.

Κλείνουμε τις επιχειρήσεις μας σήμερα για να έχουμε Μέλλον, Αύριο και Προοπτική!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!»

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021 13:53

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr