Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύναμη για την Περιφέρεια Στερεάς…

Από τις επιλογές που βγήκαν στο σχεδιασμό του Περιφερειάρχη, ήταν η επιλογή του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Βαγγέλη Κούκουζα, ο οποίος τα καταφέρνει εξίσου περίφημα στη διαχείριση των προγραμμάτων, με τους συνεργάτες του και ως Πρόεδρος της Αναπτυξιακής. Πανταχού παρών ο κ. Κούκουζας, έχει κυριολεκτικά «οργώσει» εκτός από το Νομό της Εύβοιας από όπου εκλέγεται, όλους τους Νομούς της Στερεάς.

Έχει κάνει επαφές με όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες με τους οποίους ως Περιφέρεια δρομολογούν μία σειρά από δράσεις για την στήριξη τους. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, προχωρά δυνατά στην καθιέρωση ονόματος των προϊόντων της όπου θα δώσει υπεραξία σ΄αυτά, τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

Γίνονται βήματα σταθερά, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών από την μία, αυξάνουν τις προκλήσεις στις οποίες μπορούν να δοκιμαστούν, από την άλλη και βέβαια δείχνουν εμπιστοσύνη στο θεσμό και τα πρόσωπα που τον εκπροσωπούν, αφού γίνονται συνοδοιπόροι στο επιχειρηματικό τους όνειρο! Και μέσα σε όλο αυτό, ο Βαγγέλης Κούκουζας, είναι κινητήριος δύναμη για την Περιφέρεια Στερεάς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 16:59

Σχετικά Άρθρα