Τελευταία Νέα

Κερδίζει καθημερινά το στοίχημα…

Αεικίνητος είναι ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλης Κούκουζας. Ακούραστος τιμά με την παρουσία του τους πάντες. Έχει κάνει περισσότερα χιλιόμετρα και από τον χωρικό Αντιπεριφέρειάρχη με σκοπό να βρίσκεται δίπλα στον κόσμο, να ακούει τα προβλήματα και να βάζει προτεραιότητες για την επίλυση τους. Λίγοι πετυχαίνουν το στόχο!

Και ο Βαγγέλης Κούκουζας έχει πετύχει! Έχει κερδίσει μία θέση στην καρδιά του κόσμου. Αρωγός στις επιχειρήσεις, βοηθός μέσα από τους θεσμούς που υπηρετεί σε εκκλησία , δήμους και επιχειρηματίες σε όλη την Εύβοια. Και βέβαια οι σχέσεις του με την εκκλησία, άριστες.

Έτσι, πάνω από όποια άλλη υποχρέωση του, η τιμή στο πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ, που τέλεσε τον αρχιερατικό εσπερινό στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Περιβόλια στο Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, όπου παραβρέθηκε παραμονή του Ευαγγελισμού, ο Βαγγέλης Κούκουζας, τιμώντας για ακόμα μία φορά με την παρουσία του.

Από τους λίγους, αποτελεσματικούς αυτοδιοκητικούς με μεγάλη προσφορά μέχρι σήμερα, είναι ο κ. Κούκουζας που έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι μπορεί να κάνει εξίσου καλά πολλά πράγματα μαζί! «Οργώνοντας» όχι απλά την Εύβοια όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την Περιφέρεια Στερεάς.

Καθώς δεν στέκεται απλά στο πλευρό των επιχειρηματιών αλλά διεκδικεί από τα υπουργεία περισσότερα χρήματα για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος και να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν πολλοί περισσότεροι! Και τα καταφέρνει στο έπακρο! Γιατί πετυχημένος στην αυτοδιοίκηση είναι αυτός που βρίσκεται συνέχεια δίπλα στον κόσμο…

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr