Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το θέμα της Κωπαϊδας ξεκίνησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς στη Λιβαδειά- Σπανός: «Σήμερα δε θυμίζει σε τίποτα η Κωπαϊδα το 2014- Είναι αισθητά αναβαθμισμένη και λειτουργικότερη»

Ξεκίνησε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, το πρώτο δια ζώσης, συμβούλιο μετά από πολύ καιρό, λόγω της πανδημίας. Το Συμβούλιο συνεδριάζει στο Διοικητήριο της Π.Ε Βοιωτίας. Πρώτο θέμα για σήμερα η Κωπαϊδα. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός στην τοποθέτηση του επεσήμανε την αξία αυτής τη έκτασης τονίζοντας ότι η Κωπαϊδα δεν αφορά μόνο τη Βοιωτία αλλά όλη τη Χώρα και με γνώμονα αυτό γίνονται και όλες οι εργασίες.

«Ξεκινήσαμε και ολοκληρώνουμε σχέδιο για το Κωπαϊδικό Πεδίο» είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης και συνέχισε: «Πραγματοποιούνται έργα συντήρησης, ανάπτυξης και αναβάθμισης, όπου απασχολεί αγροδιατροφική παραγωγή. Σήμερα δε θυμίζει σε τίποτα η Κωπαϊδα το 2014- Είναι αισθητά αναβαθμισμένη και λειτουργικότερη. Γιατί η Κωπαϊδα δεν αφορά μόνο τη Βοιωτία αλλά όλη τη Χωρα και με γνώμονα αυτό συνεχίζουμε…»

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 11:50

Σχετικά Άρθρα