Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με απόφαση Δ.Σ θα πραγματοποιηθεί φέτος το παζάρι Αυλωναρίου- Η τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Φραγκούλη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης-Αλιβερίου, αυτή την ώρα ψηφίστηκε ομόφωνα από το Σώμα, να γίνει φέτος το παζάρι στο Αυλωνάρι. Ήταν το πρώτο θέμα στα θέματα ημερήσιας διάταξης με τον Αυλωναρίτη Δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Φραγκούλη να εκπροσωπεί επάξια στο συμβούλιο και τον Εμπορικό Σύλλογο Αυλώνος στον οποίο είναι μέλος του Δ.Σ.

Το παζάρι είναι μία γιορτή για το Αυλωνάρι είπε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Φραγκούλης ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πρέπει να είναι θετική η εισήγηση του Δ.Σ να συμβάλουμε όλοι να γίνει ένα καλό παζάρι φέτος και να το χαρούμε!»

Ο κ. Φραγκούλης αναφέρθηκε στη θετική γνωμοδότηση του Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου και του Τοπικού Συμβουλίου Αυλώνος που επίσης γνωμοδότησαν να γίνει φέτος το παζάρι στο Αυλωναρι. Επεσήμανε δε τη σημασία για την τοπική οικονομία πόσο μάλλον δύο χρόνια μετά τα όσα περάσαμε με τον covid.

Να αναβαθμιστεί ο χώρος του παζαριού από το Δήμο ο οποίος εισπράττει χρήματα από όλο αυτό. Να το βάλουμε στόχο να γίνει καλύτερος ο χώρος επεσήμανε μιας και γι’ αυτό το παζάρι δεν προλαβαίνουμε.

Με δυσκολία κατάφερε να τοποθετηθεί ο δημοτικός σύμβουλος καθώς διακοπτόταν συνεχώς η σύνδεση του, καθώς το συμβούλιο γίνεται διαδικτυακά λόγω…covid!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 20:02

Σχετικά Άρθρα