Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοφία Νικολάου: «Η Εύβοια χρειάζεται μακρόπνοο σχέδιο ανάπτυξης- Χρειάζεται δουλειές για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους, επιχειρήσεις βιώσιμες, σύγχρονες υποδομές»

Η πολιτευτής της Ν.Δ στην Εύβοια, Σοφία Νικολάου, ήταν από εκείνες που υποδέχθηκαν την Υφυπουργό Παιδείας Ζέτα Μακρή στο χώρο που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η ημερίδα της Ν.Δ με θέμα: «Εκπαίδευση & νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν». Να σημειωθεί εδώ, ότι την πρώην Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου την ενώνουν δεσμοί φιλίας χρόνων με την κα Μακρή και ήταν αναμενόμενο να είχε ειδοποιηθεί από την ίδια ότι θα βρίσκεται την Εύβοια. Μάλιστα αφού παρακολούθησε η κα Νικολάου την ημερίδα, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Η Εύβοια χρειάζεται μακρόπνοο σχέδιο ανάπτυξης. Χρειάζεται δουλειές για να μείνουν οι νέοι στον τόπο τους, επιχειρήσεις βιώσιμες, σύγχρονες υποδομές. Αλλά χρειάζεται και τη σύνδεση της εκπαίδευσης με το επιχειρείν, προκειμένου να έλθει η πρόοδος και η προκοπή στο νομό μας» δήλωσε πριν από λίγο η πολιτευτής της Ν.Δ στην Εύβοια, .

Ήταν μεγάλη η τιμή για εμένα να παρευρεθώ σε μια σπουδαία πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας, στην ημερίδα που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα με τίτλο: «Εκπαίδευση & νέες ευκαιρίες στο επιχειρείν».»

Δίνοντας τέλος, συγχαρητήρια στη Γραμματεία Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ και στους ομιλητές, τη Ζέτα Μακρή, υφυπουργό Παιδείας και τον Σπύρο Πρωτοψάλτη, Διοικητή Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 23:48

Σχετικά Άρθρα