Τελευταία Νέα

Αλημπατέ: «Είμαι ήδη ορισμένη και έχω θεσμικό ρόλο στην Περιφέρεια και δε θα βρω τρόπο... Έχω μία συνέχεια»

Με τον αέρα της νικήτριας των εκλογών ως πρώτη επιλαχούσα Περιφερειακή Σύμβουλος με το Φάνη Σπανό, δημοτική σύμβουλος Ερέτριας  Αμφιτρίτη Αλημπατέ συμμετείχε μετά από αρκετούς μήνες στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο της Ερέτριας, ολοκληρώνοντας 25 χρόνια στα έδρανα του α βαθμού αυτοδιοίκησης έχοντας διατελέσει και δήμαρχος Ερέτριας. Η κα Αλημπατέ ευχαρίστησε τους δημότες της Ερέτριας που της έδωσαν

«31/12κλείνει μία μακρά πορεία στο δήμο Ερέτριας. Μία πορεία 25 χρόνων» δήλωσε η κα Αλημπατέ και συνέχισε: «Πρώτη φορά που εξελέγην ήταν το 1998 και ανελλιπώς σε όλες τις δημοτικές θητείες ήμουν παρούσα. Με τα πολλά καλά, τα πολλά κακά. Και αποχωρώ ενεργά από τη θέση αυτή της δημοτικής συμβούλου, με πολύ καθαρή τη συνείδησή μου» είπε η κα Αλημπατέ και συνέχισε ευχαριστώντας το δήμο της Ερέτριας και τους δημότες διότι στις εκλογές που ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος της έδωσαν 1570 ψήφους.

«Η θετική τους ψήφος με έκαναν να είμαι επιλαχούσα, πρώτη γυναίκα, σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον με 45 πολύ δυνατούς υποψηφίους. Νιώθω πολύ δυνατή και πολύ κερδισμένη. Νιώθω νικητής!» είπε η κα Αλημπατε και στη συνέχεια απάντησε στον Πρόεδρο του Δ.Σ που ανέφερε ότι η κα Αλημπατέ αποχωρώντας από το Δ.Σ θα βρει τρόπο να ασχοληθεί με τα κοινά. «Είμαι ήδη ορισμένη και έχω θεσμικό ρόλο στην Περιφέρεια και δε θα βρω τρόπο.Έχω μία συνέχεια…» απάντησε στον Πρόεδρο. 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 23:14

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr