Τελευταία Νέα

1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων- Βάκα :«Στόχος μας η αξιοποίηση του παλαιού Νοσοκομείου ως Δημαρχείου Χαλκίδας»

Πραγματοποιήθηκε η 1η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024.
Σύμφωνα με το Νόμο, στην Ειδική αυτή συνεδρίαση συζητούνται θέματα-ερωτήσεις προς τη Δημοτική αρχή, που έχουν τεθεί από Δημοτικούς Συμβούλους.

Μεταξύ των θεμάτων που τέθηκαν και συζητήθηκαν είναι οι ενέργειες του Δήμου, σχετικά με τις κτιριακές υποδομές των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ και του ΕΠΑ.Λ Χαλκίδας, τα έργα και οι ενέργειες που γίνονται στα σχολεία του Δήμου, για την αντισεισμική προστασία και πυρασφάλεια τους, καθώς και οι δράσεις για το έτος 2024, Έτος «Γιάννη Σκαρίμπα».

Επιπλέον, συζητήθηκε η αξιοποίηση του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου Χαλκίδας, για το οποίο η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ανέφερε ότι, σύντομα θα επισκεφθεί και τον Υπουργό Υγείας. «Βούλησή μας και αυτή την πρόταση θα καταθέσουμε και στον Υπουργό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε είναι, το παλαιό Νοσοκομείο να μας παραχωρηθεί, να ανακατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί, για να στεγάσει όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε ήδη οικονομοτεχνική μελέτη, την οποία μας ζήτησε το Υπουργείο για να γίνει η παραχώρηση. Στόχος μας είναι αυτός, να χρησιμοποιηθεί το παλαιό Νοσοκομείο ως Δημαρχείο Χαλκίδας, το οποίο θα λύσει και το πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών, αλλά και θα φέρει ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΦΩΤΟ 2 25

ΦΩΤΟ 4 12

ΦΩΤΟ 6 7

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 12:11

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr