100 Χρονια από την Ελευση του Οσιου Ιωαννη του Ρωσσου στην Ευβοια

Τελευταία Νέα

Ανάμεσα σε απαστράπτουσες Κυρίες ο Στέλιος Κονταδάκης στη Χαλκίδα…

Ο φωτογραφικός φακός του eviakosmos.gr τους συνέλαβε στην παραλία της Χαλκίδας στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη όπου δήλωσαν δυναμικό «παρών». Από τα δυνατά στελέχη της Ν.Δ στην Εύβοια, η πρώην Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής και υποψήφια Βουλευτής Εύβοιας της Ν.Δ Σοφία Νικολάου, η πολιτεύτρια της Ν.Δ Αναστασία Σταματέα, η Ναυτιλιακή Πράκτορας και μέλος του Δ.Σ της Αναπτυξιακής Εύβοιας Σισσυ Καραμάνου και η Αντιδήμαρχος -Αναπληρωτής Δημάρχου Μαντουδίου –Λίμνης –Αγίας Άννας, Ευμορφία Πασχαλίδη και βέβαια στην πρώτη γραμμή και για τις Ευρωεκλογές στο Νομό με το Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιο Κονταδάκη.

Το διακύβευμα αυτών των εκλογών για το κόμμα της Ν.Δ είναι ότι ο κόσμος θα πρέπει να πάει να ψηφίσει και να στηρίξει άξιους εκπροσώπους στην Ευρωβουλή, εκεί που λαμβάνεται το 80% των αποφάσεων που καθορίζουν τις ζωές μας.

Εκεί θα πρέπει να μας εκπροσωπήσουν Ευρωβουλευτές που θα μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, καθώς οι προκλήσεις των καιρών σε επίπεδο Ευρωβουλής είναι πολλές και πολυεπίπεδες. Στελέχη της Ν.Δ όπως οι προαναφερόμενες κρατάνε Θερμοπύλες σε επίπεδο Νομού. Και βέβαια ο κ. Κονταδάκης, με τον οποίο συνεργάζονται άψογα, τις αντάμειψε με μία ζεστή αγκαλιά!

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr