Τελευταία Νέα

Τα τρία παράπονα των επιτελείων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το ντιμπέιτ Πηγή: Τα τρία παράπονα των επιτελείων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το ντιμπέιτ|

Τρία «παράπονα» έκαναν τα επιτελεία του Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Μεϊμαράκης με την έναρξη του περιβόητου ντιμπέιτ.

Οπως απεδείχθη, υπήρξαν αστοχίες και αβλεψίες από τους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τεχνικά προβλήματα. 

  • Το πρώτο παράπονο, ήρθε από τους επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας. Μόλις ξεκίνησε το ντιμπέιτ, παρατήρησαν ότι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης «έβγαινε» πιο... κοντός από τον αισθητά πιο βραχύσωμο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Το σκηνοθετικό πλάνο ήταν λάθος και αυτό διορθώθηκε από το πρώτο λεπτό
  • Το δεύτερο παράπονο ήρθε και από τα δύο επιτελεία, γιατί ήταν... όρθιοι οι δύο πολιτικοί αρχηγοί. «Μα το είχαν κανονίσει μόνοι τους» απάντησαν αρμοδίως από την διεύθυνση της ΕΡΤ.
  • Το τρίτο παράπονο – ανησυχία από το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα ήταν μάλλον αυτοκριτικού χαρακτήρα. Και τούτο διότι οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αντελήφθησαν ότι όταν κάνει χρήση «κόκκινης κάρτας» ο Α. Τσίπρας, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Στο πρώτο σκέλος του ντιμπέιτ, αμφότεροι «έκαψαν» τις κόκκινες κάρτες τους πολύ νωρίς. Ετσι, μετά το απαραίτητο διαφημιστικό διάλειμμα, μετά και τις σχετικές οδηγίες, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πολύ πιο φειδωλός στη χρήση του δικαιώματος να κάνει τον αντίλογο στον πρόεδρο της ΝΔ.

iefimerida.gr

 

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr