bannernew5

Τελευταία Νέα

Κ. Μπακογιάννης: «Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με το λαό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Την υπογραφή μου σκοπεύω να την τιμήσω»!

Κώστας Μπακογιάννης: «Έχω υπογράψει ένα συμβόλαιο με το λαό της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Την υπογραφή μου σκοπεύω να την τιμήσω. Άλλωστε, όταν λέμε ότι είμαστε διαφορετικοί, πρέπει πρώτα απ’ όλα να το αποδεικνύουμε στην πράξη»! Καλημέρα φίλοι μου... Λίγα λόγια από καρδιάς... Ζω τους τελευταίους μήνες καθημερινά με τον Κώστα Μπακογιάννη και είμαι σε θέση να παρακολουθώ από κοντά τον τρόπο που σκέφτεται, λειτουργεί και κινείται... έγραψε σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο fbο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Νίκος Χαρβαλιάς, και συνεχίζει:

«Το πόσο αγωνιά, προβληματίζεται και ανησυχεί για το μέλλον της παράταξης αλλά κυρίως για την πορεία της χώρας και τον ρόλο της αυτοδιοίκησης... Στο παρελθόν όντας Δήμαρχοι και οι δύο μας είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε απόψεις, θέσεις και κυρίως αγωνίες για τις γειτονιές μας, τους Δήμους μας αλλά και το τι πρέπει να αλλάξει για να πάει η Ελλάδα μπροστά και μόνο μπροστά και ίσως πέρα από την φιλία μας, οι ταυτόσημες σκέψεις μας να ήταν και η αφορμή και αιτία της συνεργασίας μας στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας... Ο Κώστας είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά καθημερινά σε ρυθμούς και ωράρια πέρα από κάθε λογική, και προσπαθεί κάθε μέρα να είναι αποτελεσματικός και χρήσιμος και να τιμά την εμπιστοσύνη των πολιτών που τον εμπιστεύθηκαν μέχρι το 2019 για να αναδείξει την Περιφέρεια πρωταγωνίστρια, να δρομολογήσει έργα και πρωτοβουλίες που να ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των πολιτών... Και η απόφασή του ήταν αναμενόμενη για όσους ζούμε καθημερινά δίπλα του... Γιατί προσωπικά πάντα πίστευα και πιστεύω ότι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά θα πρέπει να πορευόμαστε με γνώμονα την συνέπεια, την αξιοπιστία και το μέτρο σε κάθε μας προσπάθεια και κάθε μας κίνηση, και όχι καθοδηγούμενοι από τις ορμές και την προοπτική της κάθε εξουσίας και την ματαιοδοξία που συνοδεύει την κάθε καρέκλα... Γιατί όταν απαιτούμε σαν κοινωνία να εκφραστεί το ΝΕΟ δεν μιλάμε για ηλικίες αλλά για νοοτροπίες... Και όταν θέλεις πραγματικά να εκφράσεις το ΝΕΟ αναλογίζεσαι ότι εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών σου έχουν αναθέσει μια αποστολή και σε έχουν εμπιστευθεί για να την φέρεις με επιτυχία σε πέρας και με ευθύνη και με συνέπεια, κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά στις παλαιοκομματικές Σειρήνες του χθες, που θεωρούν την Αυτοδιοίκηση σαν σκαλί και μόνο, και μένεις πιστός στον σκοπό και στον στόχο τιμώντας την εντολή των συμπολιτών σου... Είμαι περήφανος και χαρούμενος τόσο ως συνεργάτης του αλλά κυρίως ως εμμονικά αυτοδιοικητικός, που παράλληλα με την προσπάθεια μου στην Περιφέρεια Αττικης, θα βρίσκομαι μαζί του τα επόμενα 4 χρόνια στην καρδιά της Ελλάδας, στα χωριά και τις πόλεις της Στερεάς, κοντά σε εκείνους τους πολίτες που δεν βρήκαν τίποτε έτοιμο στην ζωή τους και που ονειρεύονται και παλεύουν για τον τόπο τους και που απαιτούν από όλους όσους ασχολούμαστε με τα κοινά να είμαστε σοβαροί και αποτελεσματικοί... Συνεχίζουμε, στο πλευρό του Κώστα, αλλάζουμε στην καρδιά της Ελλάδας...»

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr