Τελευταία Νέα

Έχει μάθει να «παίζει» με τη φωτιά… ο Αντιδήμαρχος!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Αντιδήμαρχος Κύμης Αλέξανδρος Θεοδώρου έχει αποδείξει εμπράκτως τους τελευταίους μήνες που βρίσκεται στο πηδάλιο της Δ.Ε Κύμης, ό,τι και θέλει και μπορεί να καταφέρει ουσιαστικά πράγματα για τον τόπο που αγαπά, ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Εκτός των άλλων, η εμπειρία του μέσα και από την Διοίκηση, μιας ομάδας που κατάφερε μέσα σε 6 χρόνια να μπει στα σαλόνια της Α1, έδωσε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να ακουστεί η Κύμη σε όλο τον κόσμο! Έχει μάθει όμως να παίζει με τη φωτιά… Τολμά να κάνει σημαντικά βήματα και τελικά τα καταφέρνει. Μπορεί να κάνει  πολλά πράγματα μαζί και να τα καταφέρνει το ίδιο καλά!

 Να καλύπτει τις απαιτήσεις του Δήμου, της ομαδάρας της Κύμης στην οποία είναι Πρόεδρος αλλά και να παραβρίσκεται στις εκδηλώσεις της Δ.Ε. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος παραβρέθηκε και στις αθλητικές και στις σχολικές εκδηλώσεις αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής του.

Τελικά όσο κουρασμένος να είναι, τον ξεκουράζει το γεγονός ότι ξεκλέβει λίγο από τον προσωπικό του χρόνο επιλέγοντας να τον περάσει με τον κόσμο που τον τίμησε με την ψήφο του και που τον επέλεξε για «άρχοντα» της τοπικής κοινωνίας της Δ.Ε Κύμης. Συνεπώς δε θα μπορούσε να λείπει από τις εκδηλώσεις που έγιναν τις τελευταίες μέρες στις γειτονιές της Κύμης, τιμώντας το έθιμο του Αϊ Γιάννη του Κλήδονα. Ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε στη γειτονιά του Εριτσία, παρέα με την επίσης δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Νότιας Εύβοιας Αθανασία Χονδρονικόλα που συμβάλλει όχι μόνο με την προσωπική της παρουσία στις εκδηλώσεις της περιοχής, αλλά και με προσωπική εργασία!

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 10:45

Το Evia Kosmos στο Facebook

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κύλιση στην Αρχή
Eviakosmos.gr Designed By HarisPap Istodimiourgies.gr