Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια γροθιά … Μπελιάς – Θεοδώρου

Μια γροθιά για το καλό του τόπου… Μια γροθιά για να λάμψει η αλήθεια! Ενωμένοι για το συμφέρον των δημοτών της Κύμης ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Θεοδώρου και ο δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μπελιάς. Τους ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τον τόπο τους και το αποδεικνύουν καθημερινά με τις πράξεις τους. Τους ενώνει όμως και η «αδυναμία» που τρέφει ο πρώην δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς και για τους δύο.

Τόσα χρόνια ο Βαγγέλης Μπελιάς, ως δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης τράβηξε τα «πάθη» από τον τότε «άρχοντα» της περιοχής γιατί του έμπαινε εμπόδιο σε πολλά από τα σχέδια του, όπως ο ίδιος λέει! Μέχρι και ποτήρι του πέταξε ο κ. Θωμάς σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στην Κύμη πριν από μερικά χρόνια και από θαύμα το ποτήρι δεν τον πέτυχε. Κατέληξε μάλιστα, αφήνοντας ένα μεγάλο σημάδι, για να θυμίζει την πράξη του τότε δημάρχου, στον τοίχο! Σκεφθείτε τι θα μπορούσε να είχε γίνει αν τον πετύχαινε… στο σημάδι. Και βέβαια δικάστηκε γι αυτό ο πρώην δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου, μετά από μήνυση του κ. Μπελιά!!!

Και όμως ο Μπελιάς δε δείχνει να μασάει τα λόγια του ούτε να τον φοβάται και συνεχίζει ακάθεκτος, ζητώντας απαντήσεις για πολλά θέματα που αφορούν περιουσιακά στοιχεία του Δήμου, και θέματα οικονομικά που δεν αποσαφηνίζονται, επί θητείας του κ. Θωμά. Χωρίς βέβαια να παίρνει απαντήσεις… από εκείνον!!!

Παλεύουν και οι δυο για την καθημερινότητα και κάποιος βρίσκεται μονίμως να βάζει τρικλοποδιές… ή τουλάχιστον να νομίζει ότι τους βάζει τρικλοποδιές. Η αγάπη του κόσμου όμως που αναγνωρίζει το έργο τόσο του αντιδημάρχου όσο και του κ. Μπελιά,  τους κάνει ακόμη πιο δυνατούς. Άλλωστε, αυτό που τους ενδιαφέρει και τους δύο, είναι η προστασία του δημοσίου χρήματος και η αξιοποίηση των χρημάτων του δήμου, προς όφελος των δημοτών. Γι αυτό, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις και τα χρήματα πάνω από 180.000€, που σε πρώτη φάση ζητά  η Επίτροπος από τον κ. Θωμά εντός 15 ημερών να επιστρέψει στα ταμεία του δήμου, αισθάνονται δικαίωση εν μέρει, για όσα όλα υποπτεύονταν μέχρι τώρα. Ήταν κάτι σαν να το περίμεναν!!Γιατί και οι δύο πιστεύουν στη Θεία Δίκη, ενώ ο κ. Θωμάς μάλλον πιστεύει σε …άλλο Θεό!

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 22:14

Σχετικά Άρθρα